Jest u pravu si. Nisam se sjetio drugog preglednika. Probao sam preko Edga i radi. Preko Firefoxa kojeg u pravilu koristim ne radi. Imao sam sličan problem sa vlastitim web-stranicama da se ne prikazuju jednako na različitim browserima.
Hvala vam puno oboje na brzom i efikasnom odgovoru.
Platila sam clanarinu danas al nisam ispunila jos pristupnicu pa bi molila na MSG
Isto tako kao novi clan i jelte da doprinesem razvoju i napredku kluba - treba pomoc oko weba? To mi je posao inace pa mogu zgurati jos jedan web u raspored. Jel Wordpress ili nesto drugo?
Znači ovako, bivši član koji je napravio stranicu je vorda, također taj isti član nije dovršio posao oko foruma, weba... A kad već govoriš za dinak mogao bi vidjeti da je bila novo registrirana članica koja je odmah sve može i sve hoće isto tako je bilo i sa napisanim članom koji je radio web stranicu, novi član i odmah nuđenje da će raditi web stranicu, predložen je od člana UO i prihvaćen je ... Zato sam napisao dinak da nam ne treba pomoć iz razloga što smo se opeil, btw kako je došla tako je naprasno i nestala plus što se javila za izložbu prvu u family mallu da će dežurati i dan prije javlja neće ... Sad jasnije?