Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Članstvo u klubu Kockice

LEGO novosti, dijelovi, izložbe, o klubu Kockice, web i forum...
Post Reply
Marooned Marin
Pridruženi član kluba

Re: Članstvo u klubu Kockice

Post by Marooned Marin »

Jest u pravu si. Nisam se sjetio drugog preglednika. Probao sam preko Edga i radi. Preko Firefoxa kojeg u pravilu koristim ne radi. Imao sam sličan problem sa vlastitim web-stranicama da se ne prikazuju jednako na različitim browserima.

Hvala vam puno oboje na brzom i efikasnom odgovoru. :)
dinak

Post by dinak »

Dobar dan! Ja sam nova :LEGO76:

Platila sam clanarinu danas al nisam ispunila jos pristupnicu pa bi molila na MSG :)

Isto tako kao novi clan i jelte da doprinesem razvoju i napredku kluba - treba pomoc oko weba? To mi je posao inace pa mogu zgurati jos jedan web u raspored. Jel Wordpress ili nesto drugo?
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Dobrodošla! :)
Pristupnica je na ovoj poveznici: http://www.kockice.hr/index.php/clanstvo, a poslao sam i u DM :LEGO28:
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
kolega
Administrator

Post by kolega »

Dobrodošla, što se tiče web stranice, stranica je praktički gotova, finese se trebaju napraviti i bit će puštena javno, tako da hvala na ponudi ;)
Deni

Post by Deni »

welcome! iako je web gotov, jedan admin bi dobro dosao
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
dinak

Post by dinak »

Oki doki mogu i administrirati. S druge strane - ruku na srce - kad je ikad jedan web gotov?! :LEGO76:
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Uplatio članarinu :)
kolega
Administrator

Post by kolega »

dinak wrote:Oki doki mogu i administrirati. S druge strane - ruku na srce - kad je ikad jedan web gotov?! :LEGO76:
Lijepo da se nudite pomagati, ali trenutno nema potrebe za time, imamo kolege koji to jako dobro obavljaju :) Ukoliko bude potrebe obznanit ćemo ;)
Sule99
Redovni član kluba

Post by Sule99 »

Možemo saznati koji su to kolege da im možemo čestitati na tom jako dobro obavljenom poslu?

Prošlo je godinu i pol dana od kada se dinak ponudila za pomoć, a web nova stranica (još uvijek) nije u funkciji....
kolega
Administrator

Post by kolega »

Znači ovako, bivši član koji je napravio stranicu je vorda, također taj isti član nije dovršio posao oko foruma, weba... A kad već govoriš za dinak mogao bi vidjeti da je bila novo registrirana članica koja je odmah sve može i sve hoće isto tako je bilo i sa napisanim članom koji je radio web stranicu, novi član i odmah nuđenje da će raditi web stranicu, predložen je od člana UO i prihvaćen je ... Zato sam napisao dinak da nam ne treba pomoć iz razloga što smo se opeil, btw kako je došla tako je naprasno i nestala plus što se javila za izložbu prvu u family mallu da će dežurati i dan prije javlja neće ... Sad jasnije?
Post Reply