Iz ovog videa se može vidjeti kako će Power funkcije 2.0 izgledati.
Koliko vidim Sbrick plus, Pfx brick i Buwizz su utjecali na njih. Sve je u bateriji, ima zvuk (čini mi se da je to ipak samo iz tableta), postojat će mogućnost da se to programira i ova verzija ima samo 2 priključka što je u biti za većinu kreacija ok. Možda će biti još veća verzija s jačom baterijom i više priključaka za napredne korisnike. I zaboravio sam da će se možda moći koristiti senzori sa WeDo-a što sve zajedno otvara puno puno mogućnosti.
Ali i dalje mislim da će za veće kreacije (od toga s videa) stare power funkcije još dugo vremena biti nezamjenjive.
https://www.youtube.com/watch?v=M88yMjpOIrY
LEGO- zanimljivosti
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Re: LEGO- zanimljivosti
Ako ste fan C64 i Lega -> https://www.youtube.com/watch?v=dL9xADl_Tdg
- Sven_F
- Počasni član kluba
Ne mogu slušat ovog tipa, jako se trudi pričati dubokim glasom, užasno me nervira.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- Romanos
- Upravni odbor

-
- Administrator
Neki dan me pitao smije li staviti na svoj kanal slike mog LEGO ZX Spectruma, tako sam došao do njegovog kanala ali nisam baš gledao što objavljuje.pjurkovi wrote:Ako ste fan C64 i Lega -> https://www.youtube.com/watch?v=dL9xADl_Tdg

@marin:
E ovo je pravo Božićno LEGO drvce.
-
- AFOL
Iritantan je maksimalno, već od prve rečenice. Čudno da mu to nitko dosad nije komentiraoSven_F wrote:Ne mogu slušat ovog tipa, jako se trudi pričati dubokim glasom, užasno me nervira.
-
- Administrator
Besplatan LEGO® Lord of the Rings na humble bundle - link
- Romanos
- Upravni odbor
- Sven_F
- Počasni član kluba
I jeste stigli do igrice?
Prvo mi kaže da moram napraviti account na humblebundle, onda moram napraviti account na steamu i instalirani nekakvu aplikaciju, zatim moram aktivirati i spojiti ta dva accounta sa security codovima na steamu, onda kad mi napokon da skinuti igricu, prvo je instalira, onda kad napokon dođem do "play game" se otvori prozor "updating... 1 hour 12 minutes left" Sveukupno sam dobio 6 mailova od steama i humblebundle s aktivacijama ko da se logiram u pentagon, potrošio sam 20 minuta i još uvijek nemam ništa.
Prvo mi kaže da moram napraviti account na humblebundle, onda moram napraviti account na steamu i instalirani nekakvu aplikaciju, zatim moram aktivirati i spojiti ta dva accounta sa security codovima na steamu, onda kad mi napokon da skinuti igricu, prvo je instalira, onda kad napokon dođem do "play game" se otvori prozor "updating... 1 hour 12 minutes left" Sveukupno sam dobio 6 mailova od steama i humblebundle s aktivacijama ko da se logiram u pentagon, potrošio sam 20 minuta i još uvijek nemam ništa.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr