Brick.hr Webshop
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- badj0
- Pridruženi član kluba
Re: Brick.hr Webshop
Naručio sam 21029 Buckingham Palace (780 dijelova za 272kn) i sad dok sam naručio mi je onaj crveni lokator na onoj mapi na krivom mjestu.
Je li nekome već bilo tako ili? Jer sam par puta provjerio adresu i sve štima, pa mi nije jasno zašto je taj google maps lokator na krivoj lokaciji.

Je li nekome već bilo tako ili? Jer sam par puta provjerio adresu i sve štima, pa mi nije jasno zašto je taj google maps lokator na krivoj lokaciji.

ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
-
- AFOL
Evo na brick.hr novi millenium falcon ali cijena je 6700 kn, vidim na shop.lego.com je 5128kn (trenutno ga nema). Ups!
-
- AFOL
Kupis kad je dutorak sa diners karicom I dobijes -20% popusta tada se isplati. To mi je sljedeci set za kupit.. sreca sta nije bilo vlakova 2017 god pa sam skupio nesto kunaPeterlipas wrote:Evo na brick.hr novi millenium falcon ali cijena je 6700 kn, vidim na shop.lego.com je 5128kn (trenutno ga nema). Ups!

-
- AFOL
Jel to jos uvik vrijedi i za ovu godinu? Gledao sam na diners.hr i nisam nasao da brick.hr ima D-Utorak.
-
- AFOL
E stvarno neznam... Ja sam kupia pres novu godinu i vridilo je.... Sinoc je bia late night shoping i millennium falcon nesto preko 5000 kn sa popustom. I dok sam upisao podatke kaerice za na rate prodan zadnji..... Poludia sam...
-
- AFOL
A steta, to je bas super cijena bila. A ja nisam ni znao da je bio late night, bas sam nesto planirao uzet (bio se logirao ujutro).
-
- AFOL
Nisam znao ni ja ali slučajno naletio.... Nisam znao da je bio "Black Friday" u Lego store i da su svi setovi bili na 20%Peterlipas wrote:A steta, to je bas super cijena bila. A ja nisam ni znao da je bio late night, bas sam nesto planirao uzet (bio se logirao ujutro).

-
- AFOL
Mene je iznenadilo. Brick.hr i Lego store (Split i Zagreb) su ustvari ista firma. Ja do danas mislio da su to 2 različite stvari naročito jer cijene odstupaju a i uvjeti (tipa diners card prošle godine)
Tek kad sam čitao pravila nagradne igre na Lego store shvatio sam da je ista firma kao i Brick.hr 

-

Ma razlicite firme s istim vlasnicima