Kopije LEGO kockica
- Neptun
- Redovni član kluba
Re: Kopije LEGO kockica
@Peterlipas - hvala, cini se da doista rade 1:1 kopije, tu i tamo neke sitnice "stisnu" da stanu na stranicu ali u biti je to to.
- Filip4
- Redovni član kluba
Čitao sam recenziju u kojoj se navodi da je kvaliteta boje na uputama dosta slabija nego u originalu.
Da li je to tako?
Da li je to tako?
-
- AFOL
Tocno, pnekad je malo teze razlikovati nijanse boja, npr siva i tamno siva i slicno kad su dvije boje dosta blizu
-
- AFOL
kasnim jer sam zaboraviosonjecka82 wrote:Hahahaaha s dvije lijeve ruke. Pa, zakon da su poslali cijeli novi lot.
Mozes li fotkat kad stignes, kakve su im boje i printovi jesu bar priblizno ko originali?
... Mogla bih i ja narucit cisto jer su dinosauri posto sakupljam Playmobil i Schleich životinje.

najveci dinos (t rex) je orginal LEgo, stavih ga tu cisto zbog osjecaja velicine

- sonjecka82
- AFOL
opa, mogla bih to narucit, uopce im printovi ne izgledaju lose, pa dok ne nabavim originalce mozda mi posluze i oni kad vec sakupljam dinosaure od Playmobila,Schleicha, original Jurassic Park ...
- Deni
Za sto ih tocno koristis? 

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
- Miljac
Ja sam više puta došao u napast naručiti dino kopije. Najviše iz razloga što ne mislim loviti Jurassic World setove. Skupio sam skoro cjeli Dino iz 2012, fale mi 5887 i 5888 (koje se još uvijek trudim pronaći po razumnoj cijeni
), tako da imam svaki mold koji je bio dostupan u toj seriji. Jurassic World setovi me ne interesiraju toliko jer je licenca, ali dinače bih rado imao.
U principu se slažem oko krađe setova kao što je netko rekao, ako je isti set, onda je krađa. O sličnim ali ipak različitim motivima/setovima bi se dalo raspravljati. Nemam problema s naručivanjem alternativnih kockica, ali dok je to originalni set te kompanije (iako se nisam osobno u to upuštao).

U principu se slažem oko krađe setova kao što je netko rekao, ako je isti set, onda je krađa. O sličnim ali ipak različitim motivima/setovima bi se dalo raspravljati. Nemam problema s naručivanjem alternativnih kockica, ali dok je to originalni set te kompanije (iako se nisam osobno u to upuštao).
-
- AFOL
Evo kopirali i novog Millennium Falcona.

- chofus
- Pridruženi član kluba
Star Plan hhaha. Kolika je cijena seta??
-
- AFOL
U Kini 800 kn, a u USA s postarinom 210$.