koliko je kostala kopija tog seta? I gdje se moze kupiti?
Stvarno nisu normalni, hehe.
Kopije LEGO kockica
- sonjecka82
- AFOL
-
- AFOL
Re: Kopije LEGO kockica
U Kini dodje 490 kn, znam da ga ima na aliexpresu za 160$ s postarinom za USA. U Hrvatsku sumnjam da ga se isplati naruciti jel postarina dodje previse. Ja sam trenutno u Kini pa me stvarno dodje jeftino.
- sonjecka82
- AFOL
Pa, nije lose!
Iako bih tu mrcinu od seta voljela imati u originalu, ispale mi oci kad sam ga vidjela u LEGo ducanu.

- Kristijan7
- Redovni član kluba
Nemrem ja jednostavno
Ne bi mogao kupit tu Lepinju ni da košta 5 kn taj modularac Ninjago. Odbojno mi je to.. Mala mi je dobila neke kopije LEGO Duplo.. od cijele kutije (a skupili smo joj već o-ho-ho kockica) ja tih par kockica tog seta nikako ne mogu uzet u ruke i slagat s drugima
Znam, it's me... al fakat si nemrem pomoć..
Rekoh već nekoliko puta.. nije meni poanta - kockica.. ja baš volim - LEGO kockice
.. i moš ga.. ... znate šta slijedi 

Rekoh već nekoliko puta.. nije meni poanta - kockica.. ja baš volim - LEGO kockice

Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7
-
- AFOL
Yeap, set izgleda odlicno. Koliko dodje u hrvatskoj?
- sonjecka82
- AFOL
strah me bilo pitatPeterlipas wrote:Yeap, set izgleda odlicno. Koliko dodje u hrvatskoj?

Hahahaha, evo ja taman odvajam iz lota par kopija kockica i ne znam sto cu s njima, pa ih frknila u kantuKristijan7 wrote: .. i moš ga.. ... znate šta slijedi

- Kristijan7
- Redovni član kluba
Nemrem baš
Isto kao što ne bi kupio MUrcedes iako je možda "identičan" kao Mercedes i sav kvalitetan i sve.. ali radije bi onda uzeo "original Daciu" nego kopiju Mercedesa.. tako i se LEGO kockama.. radije uzmem (ubaci ime nekih drugih kockica) pa bar da odma znaš da je to TO.. a ne kopija..
No međutim, tko voli naravno neka izvoli.. Čudo je doduše da sve ovo čovjek kupi za 750kn

Isto kao što ne bi kupio MUrcedes iako je možda "identičan" kao Mercedes i sav kvalitetan i sve.. ali radije bi onda uzeo "original Daciu" nego kopiju Mercedesa.. tako i se LEGO kockama.. radije uzmem (ubaci ime nekih drugih kockica) pa bar da odma znaš da je to TO.. a ne kopija..
No međutim, tko voli naravno neka izvoli.. Čudo je doduše da sve ovo čovjek kupi za 750kn

- pjurkovi
- Redovni član kluba
Te kopije će unijeti velike probleme pogotovo kod kupovine polovnih setova u rinfuzi. Više nećeš znati što imaš.
Ja sam za svaku kockicu koju imam 100% siguran da je Lego, ali strah me je što će ubuduće biti.
Ja sam za svaku kockicu koju imam 100% siguran da je Lego, ali strah me je što će ubuduće biti.
- Kristijan7
- Redovni član kluba
Još nisam kupovao polovne setove u rinfuzi tako da se toga još ne bojim. Za sada mi 'LEGO apetite' zadovolje i sniženja u dućanima odnosno support preko kluba.. tako da po tom pitanju njuškalo nisam niti pogledao.
- sonjecka82
- AFOL
Užitak mi je kupiti lot kockica s oglasa pa istraživati što ima u njemu.
Naravno dok sortiram pogledam svaku kocku, a i na dodir vec kuzim je li nesto original ili nije.
Evo od dva kg, gotovo novih kocaka, bilo je 5-6 kockica kopija, al kao i Kristijan7 vecina moje kolekcije se sastoji od setova kupljenih
na snizenjima... Ili su lotovi kupljeni prije navale kopija.
Naravno dok sortiram pogledam svaku kocku, a i na dodir vec kuzim je li nesto original ili nije.
Evo od dva kg, gotovo novih kocaka, bilo je 5-6 kockica kopija, al kao i Kristijan7 vecina moje kolekcije se sastoji od setova kupljenih
na snizenjima... Ili su lotovi kupljeni prije navale kopija.