Dobro nam došla!
Super ti je roštilj. I neka je iza šarenije, osim ako nije baš potpuno novi, nekorišteni roštilj. Čak možda i malo tamnije kockice, da simuliraju čađ.
Možeš čak i umjesto donjeg 1x4 plate-a staviti onu malu rešetkastu 1x4 ogradicu... ili čak neki dio da glume cjepanice... a i nemoraš ništa, kao što rekoh, super izgleda.
Dosta članova svoje MOC-ove stavlja u istu temu tako da se može vidjeti sam napredak od početka do danas pa možeš vidjeti i tu vrstu evolucije, tako da te ne obeshrabri.
Kockica naravno nikad dosta... čak i ako imaš određenu količinu u stotinama komada uvijek će ti jedna nedostajati.
Kao što su kolege prije već pisali, dobar alat ti je LDD.
Ja osobno ništa ne stavljam prvo na papir, to sam napravio samo jednom i to na post-it papiriću hehe.
Lakše mi je direktno to raditi sa pravim kockicama, direktno iz glave. Ako mi trebaju neki omjeri/razmjeri onda samo pogledam sliku tako nečega, tek toliko da to izdimenzioniram (ako je ovo uopće riječ)
U svakom slučaju, mislim da nema nekog univerzalnog rješenja što ćeš i kako ćeš, varira od osobe do osobe.
Vidjet ćeš što ti najbolje paše.
Veselim se novim MOC-ovima, nemoj sad da čekamo dugo
I poslušaj Marina.