Brick.hr Webshop
- Sven_F
- Počasni član kluba
Re: Brick.hr Webshop
Mozda nisi zeznuo nego gledao neku drugu regiju na s@h. Nisu sluzbene cijene svuda iste u europi.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
-
- AFOL
2 puta sam do sada kupovao kod brick.hr
1. put sam cekao 2 sitnice 3 tjedna
2.sad cekam pirat setove vec 2 tjedna jer kurirska sluzba tvrdi da je bila i nikog nije bilo kod kuce + da su ostavili obavijest - obje izjave su laz
sad im posaljem da dodu kad god hoce, samo nek mi daju datum i prijepodne/popodne - i kazu, vratil ismo posiljku nazad brick.hr-u
pa misa mu ljubim, zasto pobogu imaju broj mobitela, broj kucnog telefona, email adresu?????? kaj je tak tesko kontaktirati????
prije mi dodu setovi iz engleske i njemacke na maltu , nego iz skladista u zagrebu na adresu u zagrebu
1. put sam cekao 2 sitnice 3 tjedna
2.sad cekam pirat setove vec 2 tjedna jer kurirska sluzba tvrdi da je bila i nikog nije bilo kod kuce + da su ostavili obavijest - obje izjave su laz
sad im posaljem da dodu kad god hoce, samo nek mi daju datum i prijepodne/popodne - i kazu, vratil ismo posiljku nazad brick.hr-u
pa misa mu ljubim, zasto pobogu imaju broj mobitela, broj kucnog telefona, email adresu?????? kaj je tak tesko kontaktirati????
prije mi dodu setovi iz engleske i njemacke na maltu , nego iz skladista u zagrebu na adresu u zagrebu
- Sven_F
- Počasni član kluba
A koji kurir?
mene overseas uvijek nazove i ak me nema doma, kazem mu kako da uđe u kuću sam i ostavi paket ili dobijes poruku pola sata prije i promjenis vrijeme dostave prije neg dođe.
doduše ja ne kupujem nista s brickhr, ali posta je ista.
mene overseas uvijek nazove i ak me nema doma, kazem mu kako da uđe u kuću sam i ostavi paket ili dobijes poruku pola sata prije i promjenis vrijeme dostave prije neg dođe.
doduše ja ne kupujem nista s brickhr, ali posta je ista.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
-
- AFOL
OVERSEAS je u pitanju
sad mi ni brick.hr ne odgovara na upit na mail koji sam poslao u petak ujutro
narucim mjesec dana prije nego cu doc u hr i nakraju cu prije ja stici na odmor nego setovi iz skladista
sad mi ni brick.hr ne odgovara na upit na mail koji sam poslao u petak ujutro
narucim mjesec dana prije nego cu doc u hr i nakraju cu prije ja stici na odmor nego setovi iz skladista

- Filip4
- Redovni član kluba
Imaju neke stvari na akciji ali ispod 700 kn, pa me zanima zna netko koliko često imaju besplatnu dostavu?
-
- AFOL
Posljednji Death Star na Brick.hr-u
http://brick.hr/teme/lego-star-wars/dea ... 10188.html
Cijena je sitnica... baš su mogli dodat još koju devetku...
http://brick.hr/teme/lego-star-wars/dea ... 10188.html
Cijena je sitnica... baš su mogli dodat još koju devetku...
-
- AFOL
zbilja nevjerojatna cijena za death star

- Kristijan7
- Redovni član kluba
6 somova? 6 tisuća kuna? Jel to neko bidanje.. neki potpisani primjerak ili šta?
svašta
svašta
Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7
- Fleury
- AFOL
Oni , i to ne samo oni, nego svi ti web shopovi specijalizirani za Lego ažuriraju odnosno više podižu cijene u skladu s cijenama na http://www.bricklink.com.
Tako recimo ako je uzmimo Simpsons House maloprodajna cijena 1500kn , ali ih nema trenutno u trgovinama, oni će cijenu podići na 1999kn recimo. Ili ako se neki set službeno umirovi, a oni ga još uvijek imaju u prodaji, oni neće staviti maloprodajnu cijenu tog seta nego će je podići u skladu s cijenama na tržištu (Ebay, bricklink....)
Sramotno...
edit: evo recimo Super Heroes Jokerland 76035 je sad 789,99kn a neki dan je bio 699,99kn , ponašaju se kao da su brokeri.
Tako recimo ako je uzmimo Simpsons House maloprodajna cijena 1500kn , ali ih nema trenutno u trgovinama, oni će cijenu podići na 1999kn recimo. Ili ako se neki set službeno umirovi, a oni ga još uvijek imaju u prodaji, oni neće staviti maloprodajnu cijenu tog seta nego će je podići u skladu s cijenama na tržištu (Ebay, bricklink....)
Sramotno...
edit: evo recimo Super Heroes Jokerland 76035 je sad 789,99kn a neki dan je bio 699,99kn , ponašaju se kao da su brokeri.
- lego obi-yoda vader
- AFOL
Neozbiljni i uvijek neugodno iznenade.
Ništa novo...
Ništa novo...
Do or do not,there is no try