Hvala ljudi!
Hvala Eustahije, ja te technicse zovem rebarca.Eustahije wrote:Jako zanimljivo, prepuno detalja. I meni je za oko zapeo gulaš - ovi crveni Technicsi unutra baš su jezivo dobro sjeli. Paučni dio mi je isto posebno interesantan i neočekivan (iako, nisam doma u fantasyju, pa ne znam: možda se pauci tamo svako malo pojavljuju). Tko nije, neka si pogleda i sličice na linku kolega, ima tamo još toga.
Imao sam malu muku s bojama, tj. prepoznavanjem što je tekuće, a što nije... za ove na mrijestilištu sam se morao malo vratiti da shvatim poantu, prvo sam mislio da su neke u pijesak zakopali... A možda i jesu, a potočić ih oplakuje više figurativno?
Dobar su dodatak i ove work in progress fotke.

Deo sa paucima je umetnička sloboda i pomalo i "krađa" ili popunjavanje prostora. U scenama u kojima se prikazuju kovačnice u LotR filmovima, svakako ih nema. Ja sam pomislio- zašto da ne bude jedan ćošak sa njima; na kraju- sve je to Tolkinov svet...
A mrestilište je ispalo kako je ispalo... Prepusti mašti... Pokušaću to bolje da napravim nekom drugom prilikom.
Zamislio sam da ta vračana mešana krv natapa korito sa blatom u kojem su jedinke i onda se posle izležu uruci. Sad kad pogledam deluje da se uruci trljaju blatom.