Kupio sam Soldiers Fort, Shipwreck Defence i Soldiers Outpost. Jedini koji se isplatio je bio ovaj zadnji. Za onaj otočić set nisam imao para, a i važniji su mi ovi bluecoatesi od pirata. Bandane nove su užasne, izgledaju ko krpe.
Anyhow moj prvi rak i banane! Računao sam da za iste setove na lego.de bi platio 420 kn (lol koji broj) dok je ovdje ta cifra bila 390 + poštarina. Jedino se isplati ovi kaj su na -50%. Al mislim ono...sakupi ih sve!
ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Ti popusti na bricku su prevare ako niste skužili... Nabijaju popust na svaki arktikl, i kad pogledaš cijenu, vidiš da je smanjena za 6 kn. Mislim ko se uopće sjeti takve gluposti?
Nove setove automatski nabrijaju na duplu cijenu od orginala i onda za 3 dana spuste na ajmo reć "pravu" cijenu i sastrane piše AKCIJA 30%. Pa normalno da će upast ljudima u oko kad piše 30%...
Definitivno ih izbjegavam.
Koliko sam ja shvatio, Muller ima jako dobre cijene ali ni priblizno veliki izbor kao brick.hr.
Za primjer. 42025 je kod bricka oko 1300kn a u mulleru je sa 970 snizen na 640kn. Muller ZTC Rijeka
Btw, pozdrav ekipa. Moje ime je Robert