Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Brick.hr Webshop

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
Brickman

Re: Brick.hr Webshop

Post by Brickman »

Stvarno?? 830kn skuplji???
Pa ovo je fakat šou :LEGO57:
Brickset

U Dark Ageu...
Eustahije

Post by Eustahije »

Baš ste nezahvalni. Očito se brinu da set ne bude oštećen u prijevozu, da do vas stigne kao iz tvornice, pa mu kupuju kartu za posebno sjedište u avionu iz Danske. Kao violončelisti za svoje violončelo. I trude se za vas nabaviti kartu s popustom, a ne po punoj cijeni.
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Možda ne ide avionom nego ga neki patuljak nosi pješke iz Danske i tako svakog pojedinačno. To bi opravdalo cijenu, dapače, još je i povoljno. :D
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
Sven_F
Počasni član kluba

Post by Sven_F »

Jucer sam bio u storeu u njemackoj na putu za zg i mislim si dal da kupim gb firehouse za nekog od vas. ja ga necu, ali sigurno je cijena povoljnija, a ja si uzmem 20 eur na bodovima. Šteta što nisam prije vidio ovo.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

To zapravo mi ne shvaćamo. Brick.hr nas zapravo potiče da putujemo. Valjda i povratnu avio kartu moš kupit za tu razliku. Povratnu avio kartu do nekog grada u Njemačkoj ili slično, kupit gb firehouse i vjerovatno ti ostane za Nutellu. Od 5 kg.
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Možda su setovi koji oni dobivaju iz Meksika pa je skuplja dostava? Jer na kutijama piše proizvedeno u Danskoj, Mađarskoj, Kini i Meksiku
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
Sven_F
Počasni član kluba

Post by Sven_F »

200 kn su jednodnevni aranžmani autobusom iz Zagreba do Beča. Tamo ima dva storea i gb firehouse je 350 eur umjesto 460, u Ožujku su dupli Vip bodovi i gift CMF Chicken costume guy, dakle za bodove dobijete barem još 30 eur za potrositi, sto je onda 320 eur, odnosno sveukupno 1062 kn manje nego ovdje + chicken guy + još si napunite koju čašu sa zida za odličnu cijenu.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Brickman

Post by Brickman »

:LEGO16: :LEGO16: :LEGO16:
Ovo je valjda šaka najboljih komentara na forumu ikad, svaka čast momci. :LEGO32:
Brickset

U Dark Ageu...
zeleni_zub
AFOL

Post by zeleni_zub »

:LEGO35:
Nevjerojatni su.
Prije par tjedana slučajno u Mulleru Avenue mall naletim na set Green Lantern za ako se dobro sjećam 160kn.
Nakon par dana vidim na Brick.hr-u da je na akciji 199kn snižen sa mislim 220 ili tu negdje.
Tko normalan bi dao 40kn više? Za tu razliku si odeš pogledat Deadpoola.
krelac001
AFOL

Post by krelac001 »

Najgore što se moglo dogoditi zaljubljenicima u LEGO kockice je trgovina tipa brick.hr. Užasno neprofesionalni, preskupi, bezobrazni i lažljivi. Samo neugodna iskustva s njima. Izbjegavati po svaku cijenu. Zadnje iskustvo s njima mi je narudžba od 2100kn od 11.2.16 koja nije dolazila 10 dana (a trebala je doći nakon 6 kako su napisali kad sam platio). Nakon upita, gdje je zapelo, odgovor je da se pošiljka još uvijek sortira u skladištu. Naravno, nije im palo na pamet da me obavijeste o kašnjenju. Ja, naravno, podivljam i svašta im napišem. Slijede kvazi isprike uz objašnjenje da imaju problema sa nabavom jednog od setova kojeg sam naručio i platio. U nevjerici im opet svašta napišem, kao i to da ako mi do sutra ne isporuče uredno plaćenu narudžbu oću svoje pare nazad. Bez ikakvih daljnjih objašnjenja sutra mi vratili novce. Najgore od svega je što se taj set, koji je kao bio problematičan, cijelo to vrijeme kao, i dan danas, nalazi na web-u i može ga se ubaciti u košaricu. S tom s....m ne treba uopće imati posla. Ima u miller-u, konzumu i inozemstvu svašta od Lega za kupiti i po boljim cijenama i ako to svi rade nestaće ovakvi sa tržišta. Kod ovih lopova u bricku.hr se jedino na akcijama 30% i više isplatilo nešto kupiti. Čudim se jedino kako to LEGO trpi da su mu takvi zastupnici.
Post Reply