Prestrašno.. ako su ono slike minifigura kaj sam vidio mislim da nema niti jedne dodirne točke s legom... fakat zgledaju ko' iz Kinder jaja... strašno..peace_joe wrote:mislim da dobro debelo kasne sa angry birds temom, a minifigovi izgledaju užas. neznam dal je to zato jer nisam pobornik licenciranih tema ili...
Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- Kenobi
- AFOL
Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- Filip4
- Redovni član kluba
Valjda je to sad opet aktualno zbog filma
- chofus
- Pridruženi član kluba
Možda setovi budu ok (bit će i neki brod od svinja), ali kad malo bolje razmislim cijena će biti sigurno paprena pošto je to licencirana tema. Vidjet ćemo.
- Sven_F
- Počasni član kluba
Koliko glupih kalupa se vec potrosilo, a nikako da naprave najobicniju minifig akusticnu gitaru, imamo vec barem 3 elektricne, pa daj vise, jel cijeli svijet bas slusa van halena i kiss? Imamo gajde, ali di je ta gitara?
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- BrickoMotion
Uspoređujući s likovima iz trailera za flm, mislim da su ih jako dobro pogodili. E sad, dal bi bilo bolje da su se držali likova iz igrice/crtića.. to je druga pričapeace_joe wrote:mislim da dobro debelo kasne sa angry birds temom, a minifigovi izgledaju užas. neznam dal je to zato jer nisam pobornik licenciranih tema ili...

- Turbo Charger
Ajme majko, kad će krepati taj angry birds?
Ne mislim da ga izbrišu sa lica zemlje, nego da prestanu cjediti novce sa tom tematikom.
Ne mislim da ga izbrišu sa lica zemlje, nego da prestanu cjediti novce sa tom tematikom.
- Surduk
- Upravni odbor
hahaha, pa u ćem' je problem, Turbo? Ja nikad igrao to. Nit namjeravam trošiti vrijeme. A figovi su baš ko iz kinder jaja 

- Kristijan7
- Redovni član kluba
bit će super ak će radit Angry Birds Star Wars izdanje.. ko će to sve 'izlicencirat' majketi
Pa prednja strana kutije će bit 'zauzeta' nabrajanjem - LEGO, Star Wars, Disney, Angry Birds, Rovio.. i onda u kutku mala slika seta
Hmh, o Angry Birds.. ne znam, igre super i sve to.. al da su baš trebali to radit od lega..
ono, valjda znaju.. valjda imaju neke 'brojke' po kojim im se to isplati..

Hmh, o Angry Birds.. ne znam, igre super i sve to.. al da su baš trebali to radit od lega..

Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7
- Filip4
- Redovni član kluba
Inace, novi SW dolaze 19.12.
Čini mi se da sam vidio da je 29 eura ono smrzavanje han sola. Kaj nije to premalo?
mozda ce spustiti cijene licenciranim setovima 
Čini mi se da sam vidio da je 29 eura ono smrzavanje han sola. Kaj nije to premalo?

- Turbo Charger
Ma imam ja tu igru još uvijek na mobitelu, otkad je izašla za android,
fora mi je igra, ali sve ostali proizvodi takve tematike su bez veze.
fora mi je igra, ali sve ostali proizvodi takve tematike su bez veze.