LEGO- zanimljivosti
- StoneAgeHero
- AFOL
- Kenobi
- AFOL
Re: LEGO- zanimljivosti
e tenks... sad ću si izmjerit torzo kad dođem doma, nadam se da se neću šokirat!StoneAgeHero wrote:Link za sizing chart sa TeeFuryja

- StoneAgeHero
- AFOL
- Surduk
- Upravni odbor
Kratak tekst o Legovim planovima za prelaženje na eko friendly plastiku. Davno mi je palo isto to na pamet, jer s obzirom na godišnju količinu proizvodnje, jedino konoplja može pružiti toliku količinu sirovina. Ono kaj me veseli je to što tako jake firme postavljaju trendove u svijetu te postoji šansa da se kroz 15 godina čovječanstvo okrene samoodrživom razvoju. Ako bog da (čitaj kapitalizam), možda se čovječanstvo okrene proizvodnji papira od iste biljke čime bi se napravio kvantni skok po pitanju ekologije.
- Marin
- Počasni član kluba
- Turbo Charger
Lukavo!
Makar, inžinjeri u Legu su vjerojatno i too sami predračunali pa i sa marketingom odredili cijenu.
Valjda...
Makar, inžinjeri u Legu su vjerojatno i too sami predračunali pa i sa marketingom odredili cijenu.
Valjda...
- Sven_F
- Počasni član kluba
Ali njemu se čep ne zatvara. Znam da neki dućani to puštaju, ali ne bi baš pretpostavio da prolazi u svakom.
Mislim da je legu svejedno za tih par fanatika koji po jedan sat slažu kockice u čašu, 99% ostalih samo natrpa, ali ima nešto u tome da je čaša okrugla i potpuno "izvan sistema", to ne može biti slučajno.
Mislim da je legu svejedno za tih par fanatika koji po jedan sat slažu kockice u čašu, 99% ostalih samo natrpa, ali ima nešto u tome da je čaša okrugla i potpuno "izvan sistema", to ne može biti slučajno.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- Marin
- Počasni član kluba
Ja sa svim PAB-ovima na čaše imam isto iskustvo: natrpam koliko ide da se može poklopiti i onda mi teta na pultu kaže: "Dodajte
slobodno još ovoliko" i digne poklopac tako da jedva dodiruje čašu; kad ja natrpam toliko, ona selotejpom zatvori čašu i naplati.
slobodno još ovoliko" i digne poklopac tako da jedva dodiruje čašu; kad ja natrpam toliko, ona selotejpom zatvori čašu i naplati.
- Filip4
- Redovni član kluba
Sad kad čaše dođu i kod nas... 

- dudek
Potpisujem Marinovo svjedocanstvo. Nema nikakvog problema ako je malo vise u casi, dok god se moze zalijepiti sa selotejpom
Takoder i za minifigove, slobodno im se obje rucice napune, ako ima ruksak/torbica i to spada pod normalno. Sve pod cijenu jednog minifiga, bez placanja dodatnih stvarcica.

Takoder i za minifigove, slobodno im se obje rucice napune, ako ima ruksak/torbica i to spada pod normalno. Sve pod cijenu jednog minifiga, bez placanja dodatnih stvarcica.