Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- Marin
- Počasni član kluba
Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
Iiiii ovo više nema veze s nadolazećim setovima jer su Pirati na policama već neko vrijeme. 

- Sven_F
- Počasni član kluba
Nemaju već par stranica veze, ne znam da li phpbb omogućuje razdvajanje teme.
Ne sumnjam u podatak o 5% tržista, ali je to suha brojka prodaje. Mislim da je konačni utjecaj koji afoli imaju na promociju branda znatno veći.
Da, većina master buildera ne kupuje setove, ali svi ti dijelovi na bricklinku su morali od nekuda doći, novi setovi svake godine dolaze s novim kockicama, bojama i minifigurama koje su često specifične nekoj temi, a to održava interes.
Ne sumnjam u podatak o 5% tržista, ali je to suha brojka prodaje. Mislim da je konačni utjecaj koji afoli imaju na promociju branda znatno veći.
Da, većina master buildera ne kupuje setove, ali svi ti dijelovi na bricklinku su morali od nekuda doći, novi setovi svake godine dolaze s novim kockicama, bojama i minifigurama koje su često specifične nekoj temi, a to održava interes.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- Galadriel
- Počasni član kluba
Od LEGO-a smo dobili molbu da se ne objavljuju brojevi i nazivi setova iz linije Dimensions koja izlazi iduće godine. Svi postovi koji budu sadržavali ''procurene'' informacije po običaju će biti obrisani, a autori upozoreni.
Hvala!
Hvala!
- Corwin
- AFOL
Iskreno se nadam da vi dobijate neke novce od LEGO i s toga poštivate njihovu zamolbu. Ako to nije slucaj, onda ne znam čemu bi bili ovak odani njima a ne članovima koji vam uplacuju ako nista ono bar članarinu a pri tom objave koju procurilu informaciju kaju ionako svatko moze vidjeti na netu...
- Azizi
- Redovni član kluba
Pa članovi = klub. Ovo nije bilo upozorenje članovima nego forumašima koji nisu u klubu. 

- Corwin
- AFOL
U tekstu piše "svi postovi"...
-
- AFOL
Veselio sam se Dr. Who setu, ali me ovaj konačno proizvod blago rečeno razočarao. Ne znam, uopće mi set nije nešto poseban. A vidim da će i cijena bit paprena, s obzirom na veličinu seta i broj kockica. Mislim da ću ga zasad preskočit, pa eventualno ubost na nekom sniženju (ipak je to Dr. Who
)

- legomaniac
- AFOL
Jedanput sam pogledao dokumentarac sto se tice tog doctora whoa i uopce mi nije jasno kako je to postao hit.
- KrunoLFC
- AFOL
Klasik od serije na foru 'tako je loše da je dobro', poglavito što se tiče specijalnih efekata.
Što se mene tiče, nema 10. doktora, nema kupnje seta.
Što se mene tiče, nema 10. doktora, nema kupnje seta.

- Deni
predstavljeni nexo knightsi u NYu.
bolje od očekivanog, ali i dalje daleko od poželjne teme. ipak, vidim brdo dobrih dijelova. ne znam jesu li novi ili ne, ali sviđa im se kako su iskorišteni.
previše tehnica za moj gušt... vidjet ćemo te manje setove kakvi su. hm hm
bolje od očekivanog, ali i dalje daleko od poželjne teme. ipak, vidim brdo dobrih dijelova. ne znam jesu li novi ili ne, ali sviđa im se kako su iskorišteni.
previše tehnica za moj gušt... vidjet ćemo te manje setove kakvi su. hm hm

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni