Da, definitivno ga želim!
Nadam se da će biti i koji battlepack kad drugi val puste...
Od aktualnih su mi želja još 75091 i 75093. Zgodni mi se čine, a volim orignalnu trilogiju
ep44 wrote:
Od aktualnih su mi želja još 75091 i 75093. Zgodni mi se čine, a volim orignalnu trilogiju
? Taj set nema veze sa starim warsima. Ovaj drugi je i meni fora, planiram si ga uzeti
Nego, u Baby centru imate Falcon novi po manjoj cijeni nego u Lego storeu, brick.hr i ostalima. Još ako pričekate prvu srijedu sljedeći mjesec, možete ga uzeti za 1050kn
Dap, Flash Speeder je iz Episode I. Ni meni se on baš ne sviđa, puno mi je draži Mandalorian Speeder (jest da nemaju puno veze tematski ali kad smo već kod speedera) jer barem ima fora figure (Maul hnnnnnnnnnnnnnng), a našao sam ga za 120 kuna jednom u Mulleru. Ovaj je 300-ak ako se ne varam? Lijepa boja ali po meni pre-bland van toga.
Flash speeder je prevelik s obzirom na minifigove i zato mi nije guba.
Ovaj drugi set imam u Death Staru u manjoj verziji, tako da mi nema smisla kupovat istu stvar, a novi vejder mi i nije neka brutala.
Treba sada uštedit za Force awakens setove i monster CMF
Za ljubitelje Ninjaga (i pirata, pošto će biti neki mash up obje teme), copy paste sa EB foruma od jednog pouzdanog izvora (just2good):
The prelims looks great, actually! This is my favorite theme I've seen (haven't seen much of the new Marvel/DC stuff, however). Misfort Keep looks awesome, and very much like a Pirates set. It looks like there's new very specialized BURP pieces, however. In that set, it looks like there's a samurai big fig? A little hot air balloon with Wu, Kai, and a little pirate guy on a jet pack. Jay is the little box corner logo. :classic:
70605 is a flying jet a little like a bigger version of the Orange Ninja's from 2015 mixed with a pirate ship. There's a neat ramp as well. Includes Lloyd (on some flying/jetpack machine that's big), two to three villain minfigures, and Jay.
70603 is a long pirate ship that reminds me a bit of a Vikings long ship, with a medium sized zeplin piece (looks new). Include Zane and a samurai/pirate villain, and a green villain.
70601 is a very dope looking ship. It looks like a jet with pirate elements on it. I think it includes Cole, and a green villain (?) on a flying thing.
70600 includes Nya (2nd smallest set, too!), Kai, and a flying pirate (same as Misfort, but I don't think that's final). Kai and Nya have cycles.
70599 includes a very small brick built dragon that looks great, with Cole, and a pirate.
70602 includes a brick built dragon (blue with Jay) that also looks great, and Toxicita on a flyer!