Bez uvrede ali ovo nema smisla jer onda možeš to reći za svaku osobu koja napiše nešto takvo za neki set. Dakle, mi smo na forumu gdje ljudi pišu svoja mišljenja, reći nekome da ne može biti objektivan i automatski odbaciti njegovo mišljenje zbog takvog nečega na forumu nema smisla. Ja nikoga ovdje ne nagovaram da kupi nešto što mu se ne sviđa. Recimo, ti možeš napisati da je set pod brojem 7965 genijalan i super i da se isplati dati za njega svaku lipu i ja ga ne bi kupio ( iako sam SW fanboy ) jer mi ima neke greške koje im ne mogu oprostiti. Ja neću tebi ići pisati "oprosti ali moram reći da s obzirom da posjeduješ tj. da si platio taj brod opravdavaš trošak koji si napravio pozitivnim komentarima te nemožeš biti objektivan". Nemam ja problema sa time da se tebi set ne sviđa, ali ići odbaciti tako nečije mišljenje mi nema smisla.slamaskin wrote:oprosti ali moram reći da s obzirom da posjeduješ tj. da si platio taj brod opravdavaš trošak koji si napravio pozitivnim komentarima te nemožeš biti objektivan
Ako to meni nije problem, ne znam zašto je tebi? Ti imaš svoje mišljenje o njemu, ja svoje, no ne znam čemu toliko hetjanje i pljuvanje po nečemu. Eto, ima stvarno dovoljno Lego setova u prodaji, za svakoga ponešto.slamaskin wrote:čak niti neki licencirani setovi koji su inače najskuplji toliko ne koštaju po kocki, brod nema nikakve ekskluzivne dijelove (ne računam minifigure u tu priču) tako da moje mišljenje i dalje stoji kako je brod, prvo iskreno bezveze dizajniran naspram starijih brodova i trenutnog sea cow-a ako se on može računati pod piratski brod koji je iskreno spektakularan
Ja sam set kupio jer prvo, nemam niti jedan brod do sada. Drugo, volim gusarsku temu, koja nije toliko česta pa ne mogu očekivati neki brod skoro. Treće, ne pada mi na kraj pameti ići kupovati kocku po kocku i slagati neki brod. Četvrto, nisam uspio nabaviti do sada niti jedan od tih starijih brodova da netko prodaje, a naručivanje sa ebaya i sličnih mi isto ne dolazi u obzir. Peto, ja kupujem lego setove najviše za display, a rijetko kada da mi samo kocke nečemu služe onda za nešto drugo. Volim kupiti set, složiti ga, eventualno ga poboljšati sa nečime ( tipa u ovom slučaju, dodati koji top još i posadu ) i staviti na display u stanu. Nadam se da ti je sada jasnije zašto mi se sviđa set i zašto sam ga kupio te da te nisam uvrijedio sa nečime napisanim. Pozdravslamaskin wrote:samo da se kužimo, mene je samo zanimalo postoji li neki razlog osim 'želim imati lego official brod'