Fale Adventurersi, kraj priče.
Btw, SW setovi iz sedmice :
http://galaxybricks.com/episode7-lego-sets.asp
Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- Brickman
- Filip4
- Redovni član kluba
Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
Slažem se da fale, ali nije kraj priče.
Izvrsno poticanje diskusije na forumu
Hvala ti za ovaj popis novih SW-ova Brickman.
Konačno tako lijepo napisano na jednom mjestu.
Šteta što nema slika... Nadam se da ovaj Falcon neće biti lošiji od prethodnog, pošto sam prethodni propustio. X-Wing će vjerojatno biti onaj s odrezanim krilima (ne znam, nekako se još nisam navikao na njega, možda treba vremena).
A za ove ostale setove nemam pojma kak bi trebali izgledati...

Izvrsno poticanje diskusije na forumu

PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:
Šala naravno 

Šteta što nema slika... Nadam se da ovaj Falcon neće biti lošiji od prethodnog, pošto sam prethodni propustio. X-Wing će vjerojatno biti onaj s odrezanim krilima (ne znam, nekako se još nisam navikao na njega, možda treba vremena).
A za ove ostale setove nemam pojma kak bi trebali izgledati...
- Kristijan7
- Redovni član kluba
jać' se ozlijedit čo'eče
neki dan 'dobio zeleno svjetlo' da se ubode ewok village, al sam (iz meni neobjašnjivog razloga) potegao ručnu.. :/ rek'o 2100kn mi fakat puno.. a nedavno bilo na nekih 20% popusta.. E da sam onda bio 'brži na okidaču'...
.. i onda sad vidim još ove nove SW setove.. sve bi ih pokupovao
.. i povrh svega.. novi millenium falcon prihaja
pa onak, LEGO. *psujem i trebalo bi me kaznit'*, šta mi radiš
kad je ono eurojackpot.. sutra?
edited by Surduk zbog kršenja pravila foruma. "Na forumu je zabranjeno psovati. ...Bez obzira što se koje slovo zamijeni zvjezdicom niste svoju prostu riječ zamijenili lijepom. Dapače, maskirate psovku, što je jednako neprihvatljivo."

neki dan 'dobio zeleno svjetlo' da se ubode ewok village, al sam (iz meni neobjašnjivog razloga) potegao ručnu.. :/ rek'o 2100kn mi fakat puno.. a nedavno bilo na nekih 20% popusta.. E da sam onda bio 'brži na okidaču'...
.. i onda sad vidim još ove nove SW setove.. sve bi ih pokupovao

.. i povrh svega.. novi millenium falcon prihaja

pa onak, LEGO. *psujem i trebalo bi me kaznit'*, šta mi radiš
kad je ono eurojackpot.. sutra?
edited by Surduk zbog kršenja pravila foruma. "Na forumu je zabranjeno psovati. ...Bez obzira što se koje slovo zamijeni zvjezdicom niste svoju prostu riječ zamijenili lijepom. Dapače, maskirate psovku, što je jednako neprihvatljivo."
Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7
- Filip4
- Redovni član kluba
Kako misliš da si želiš kupiti sve setove kad nisu ni slike objavljene? 

- Brickman
Vjerojatno je mislio na ove summer setove kaj su već izašli kod nas...
A Millenium će ziher bit dobar, osim ako ga ne upropaste ko zadnji MTT
Kristijan znam kak ti je, mene još uz SW muči Technic fire plane, creator onaj plavi jet i nešto od citya ću ubost sto posto
A Millenium će ziher bit dobar, osim ako ga ne upropaste ko zadnji MTT

Kristijan znam kak ti je, mene još uz SW muči Technic fire plane, creator onaj plavi jet i nešto od citya ću ubost sto posto

- Kristijan7
- Redovni član kluba
@ep44 - To ti je ta 'ljubav na slijepo'.. čak me ni ne zanima kako izgledaju, al znam da bi ih sve pokupovao 
Dobro ajde, nije baš da su mi sad 'svi' setovi u 'uber' kategoriji.. ali ono, generalno.. da je para.. samo bi došao u dućan i rekao - od svega po jedan molim vas
@Brickman - opće si neću ni zamišljat da me i druge LEGO teme toliko 'lože' kao SW.. ne znam šta bi tek onda bilo
Ovako se, osim SW, 'sav preznojim' i kod LOTR-a, Hobbita.. al ajde, SW mi ipak top kategorija.
Al sve si nešto mislim da ću 'popustit' pa idući mjesec piknut Ewok village
Ovaj imperial shuttle tydirium mi isto 'ej-okej' izgleda.. bilo bi ga fora sastavit pa objesit za neki flaks ili tak neš pa da kao 'leti'.. efektno bi izgledalo. Žena mi se sigurno neće bunit da počnem setove vješat po stanu

Dobro ajde, nije baš da su mi sad 'svi' setovi u 'uber' kategoriji.. ali ono, generalno.. da je para.. samo bi došao u dućan i rekao - od svega po jedan molim vas

@Brickman - opće si neću ni zamišljat da me i druge LEGO teme toliko 'lože' kao SW.. ne znam šta bi tek onda bilo

Al sve si nešto mislim da ću 'popustit' pa idući mjesec piknut Ewok village

Ovaj imperial shuttle tydirium mi isto 'ej-okej' izgleda.. bilo bi ga fora sastavit pa objesit za neki flaks ili tak neš pa da kao 'leti'.. efektno bi izgledalo. Žena mi se sigurno neće bunit da počnem setove vješat po stanu

- Brickman
Ah, sad neznam kolko je pametno na žicu, nisam nikad probao a niti namjeravam...
Bila bi fora napravit neki super duper stalak, primjerice ko onaj iz UCS-a, da bude s otvorenim krilima i leti
Bila bi fora napravit neki super duper stalak, primjerice ko onaj iz UCS-a, da bude s otvorenim krilima i leti

- Filip4
- Redovni član kluba
Da, bilo bi fora; negdje sam naletio na stalke za lego printane 3D printerom 
Joj, samo da Falcon ne upropaste kao MTT... kaže 1300 kocica, zvuči obećavajuće... I bilo bi mi fora da se može otvoriti kao i ovaj prošli.
@Kristijan7 uf, onda si u nevolji
Ja procjenjujem što želim tek kad slike vidim 

Joj, samo da Falcon ne upropaste kao MTT... kaže 1300 kocica, zvuči obećavajuće... I bilo bi mi fora da se može otvoriti kao i ovaj prošli.
@Kristijan7 uf, onda si u nevolji

- spaceman
- AFOL
Joj daj nemojte o tome
novi city square- 1350 kn, novi falcon isto otprilike toliko, scooby doo mansion isto toliko, a di su jos ovi "manji" setovi od 300+ kn...pa ovi jos jeftiniji... Od amavih tema ima ponesto...najgore je kaj mi se svidaju i nove friendsice i elves, zbog kockica mislim. I sad, kako?? Da je manje tema i manje izbora, naravno da kvaliteta ostane visoka, jos bi se u godini i dalo skupit lovu za 70-ak % toga. Ovako nema sanse. Kako recimo kupit city square ili neki lijepi vlak kad ti ewok village vristi s police? I na kraju propustis sve te lijepe setove, a da ne pricam koliko manjih propustis zbog toga sto stedis za vece setove...I onda ustedis za ewok village ili nesto slicno pa ostanes nwz piratskog broda ili bez neceg drugog lijepog... Ne znam kaj sam napisao, pisem s moba al nadam sw da je poanta shvacena.

- Kristijan7
- Redovni član kluba

I jeste možda sudjelovali u ovoj nagradnoj igri LEGO storea.. di je Death Star bila nagrada? Opet me nisu izvukli

@dobro spaceman kaže - na mukama si - ako hoćeš neki veći set - onda 'propuštaš' manje.. ili ako se odlučiš za drugu taktiku, pa pikneš par malih.. al onda je ovaj veći set teže 'uhvatljiv'.. Muke po legićima #theStruggleIsReal