A moran u LDD jer neman lego kocica tj iman jednu 10x2plate i jedan BIONICLE SET star najmanje 10godina al nigdi na netu nmg nac pod kojin je brojen, to je veliki bioncile u 2 djela nosi malog crenog a veliki je kao neka ptica al nmg ga nigdi nac lol. iman ja na pc i leocad i MLcad al jos u njima nisna naucija radit to cu morat pocet hehe. za sada u LDD dok se ne skupi nesto i pocnu se narucivat djelovi =).
i da vas opavjestin unaprid imate na mojoj MOCpages damen fcs taj cu model cacnel, zasto, zato sto sam vidio do brodospas ima istog takvog damen fcs samo manji model a nako san od njih tija gradit BRODOSPAS ALFA poslo san in mail dali su tolko ljubazni da mi posalju nacrte i crte trpu za alfu i fcs pa ce mo sada vidin sta ce odg =))
kreacije by louder TIJAT mali napredak str.22
-
- Pridruženi član kluba
- chofus
- Pridruženi član kluba
Re: kreacija by louder TIJAT gotov
Svaka čast na kreacijama, vrhunske su! Samo tako nastavi i nadam se da ćeš izgraditi neke od tih brodova.
-
- Pridruženi član kluba
Re: kreacija by louder TIJAT gotov
Evo da se malo javin.
Posto mi BRODOSPAS split nije jos odgovorio na mail, ja san poceja radit dizajn za drugi model broda za kojeg iman nacrte hehe =).
Znaci radi se o Research/Survey Vessel Nzvan 7Waves brod je dug 35m i 9 sirok.
Sto cini model 87cm dug i 22cm sirog =).
ovo je trenutno stanje modela. oblik pramca san zavrsio dodao unutarnju konstrukciju i san pocinje oblikovanje tupa.
Trup cu radit u jednom komadu radi jacine same konstrukcije dok je TIJAT-ov trup raden u dva djela.

Posto mi BRODOSPAS split nije jos odgovorio na mail, ja san poceja radit dizajn za drugi model broda za kojeg iman nacrte hehe =).
Znaci radi se o Research/Survey Vessel Nzvan 7Waves brod je dug 35m i 9 sirok.
Sto cini model 87cm dug i 22cm sirog =).
ovo je trenutno stanje modela. oblik pramca san zavrsio dodao unutarnju konstrukciju i san pocinje oblikovanje tupa.
Trup cu radit u jednom komadu radi jacine same konstrukcije dok je TIJAT-ov trup raden u dva djela.

- Turbo Charger
-
- Pridruženi član kluba
Re: kreacija by louder New WIP
Evo mali napredak modela.
Cisto da vidite kako model izgleda =)

Cisto da vidite kako model izgleda =)

- V-Borg
- Redovni član kluba
Auuuuuuuu!
Super za sad! Bude to za zbilja izgrađeno?!

Super za sad! Bude to za zbilja izgrađeno?!
moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- pjurkovi
- Redovni član kluba
-
- Pridruženi član kluba
Hvala.
Da svi modeli ce biti izgradenibu pravim kockicama samobce trebati neko vrjeme jer su vecinom modeli sastoje oko 8-10 tusica kockica osin asd tuga kojibse satrojibos oko 2200 kockica sto je dosta uzmem li u obzir da je model dug samo 35cm.
Pjurk za tebe i sve ostale koje to zanima nadem nacrte broda najbitnije mi je naci plan sa linijama trupa i pratin bocni prjesjek linija i tako gradim model a svi ti nacrti su isprintani u mjerilu 1:40.
Da svi modeli ce biti izgradenibu pravim kockicama samobce trebati neko vrjeme jer su vecinom modeli sastoje oko 8-10 tusica kockica osin asd tuga kojibse satrojibos oko 2200 kockica sto je dosta uzmem li u obzir da je model dug samo 35cm.
Pjurk za tebe i sve ostale koje to zanima nadem nacrte broda najbitnije mi je naci plan sa linijama trupa i pratin bocni prjesjek linija i tako gradim model a svi ti nacrti su isprintani u mjerilu 1:40.
-
- Pridruženi član kluba
Re: kreacija by louder nove slike
Spori Nparedak na modelu.
radi obaveza nestignem puno radit na modelima.
Takoder sam poceo rad na AHT JANUS model je duzine negdi oko 1.65m i sirine oko 46cm.

radi obaveza nestignem puno radit na modelima.
Takoder sam poceo rad na AHT JANUS model je duzine negdi oko 1.65m i sirine oko 46cm.

- Deni
Re: kreacija by louder nove slike
Misliš li tražit kredit od banke za kockice? 
Super napreduje. Mnogo truda i preciznosti, šteta sto ih većinu vjerojatno nikad nećeš moći u kockice pretočiti.

Super napreduje. Mnogo truda i preciznosti, šteta sto ih većinu vjerojatno nikad nećeš moći u kockice pretočiti.

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni