LEGO Store (Arena Centar Zagreb)
- Brickman
Re: LEGO Store (Arena Centar Zagreb)
I kak je bilo? Jel to imaju samo danas? Glup su dan odabrali užasno, što ne preko vikenda?
-
- AFOL
Brickman wrote:I kak je bilo? Jel to imaju samo danas? Glup su dan odabrali užasno, što ne preko vikenda?
pa malo sam to drukcije zamisljao. ja sam mislio da cu morati napamet s kockicama sloziti set, a kad ono, samo ti otvore poly i ti ga moras sloziti s prilozenim uputstvima :\ al dobro, free kockice

https://www.flickr.com/photos/acpin/16219137480 slijedeci mjesec je robot. moram priznat da mi se ovo svidja. minimalno truda, a ok izbor kockica dobijete

- zeleni_zub
- AFOL
Pa to su za đecu fore, dođeš s klincem, on složi, pogleda kaj ima još u dućanu i nema šanse da nešto ne zaželi pa će dragi roditelj već to kupiti ako ne odmah onda prvom prilikom.
A putnici namjernici lego sakupljači poput vas su im disfunkcija marketinškog poteza
A putnici namjernici lego sakupljači poput vas su im disfunkcija marketinškog poteza

-
- AFOL
Btw ako netko skuplja chimu, imate u storeu 5in1 pack za 500tinjak kuna. cini se kao jako dobra cijena
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=66491-1
ta chima mi se sve vise i vise pocinje svidjati kao dobar izvor bizarnih dijelova
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=66491-1
ta chima mi se sve vise i vise pocinje svidjati kao dobar izvor bizarnih dijelova

- spaceman
- AFOL
zeleni_zub nije to kriv marketinški potez, eto ja dajem lijevu ruku da je Uriel, nakon što je složio mini build, kupio još nešto
Poanta je da takvih trikova trebaju imati više...trebaju dijeliti polybagove iznad određene kupnje stalno, poklanjati, imati nagradne igre i tako dalje da ne nabrajam....Opet moram reći, zakasnio sam na prijavu za posao 

-
- AFOL
spaceman wrote:zeleni_zub nije to kriv marketinški potez, eto ja dajem lijevu ruku da je Uriel, nakon što je složio mini build, kupio još neštoPoanta je da takvih trikova trebaju imati više...trebaju dijeliti polybagove iznad određene kupnje stalno, poklanjati, imati nagradne igre i tako dalje da ne nabrajam....Opet moram reći, zakasnio sam na prijavu za posao
u UKu su zaposlenici za hellicarier dobijalo 100 funti popusta

i da, uriel je nesto kupio. al samo zato sto nije bilo na stanju ujutro

- zeleni_zub
- AFOL
Potezi su dobri, trebalo bi ih i više kreativnih s njihove strane, ljudi lakše otvaraju novčanik i ulaze u shopping mode kad im je u podsvjesti nešto ''gratis'' ulovljeno..obuzelo me gradivo iz menadžmenta koim se bavim zadnjih dana, trkeljam
Jel su im još deklarirane vrećice cmfova sa sadržajem?Ima koji kralj?

Jel su im još deklarirane vrećice cmfova sa sadržajem?Ima koji kralj?
- Azizi
- Redovni član kluba
ovaj Chima 5in1 je stvarno dobar deal. jel to na nekoj akciji? Na bricksetu je cijena tih 5 setova preko 100 €.....
-
- AFOL
azizi4444 wrote:ovaj Chima 5in1 je stvarno dobar deal. jel to na nekoj akciji? Na bricksetu je cijena tih 5 setova preko 100 €.....
je, 30% je kao popust stavljen
- Deni
Vidim da su došli Elvesi i autići... jel bio tko danas/jučer? jesu dobili možda IronMan Mecha?

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni