Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

LEGO Store (Arena Centar Zagreb)

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
Brickman

Re: LEGO Store (Arena Centar Zagreb)

Post by Brickman »

I kak je bilo? Jel to imaju samo danas? Glup su dan odabrali užasno, što ne preko vikenda?
Brickset

U Dark Ageu...
uriel
AFOL

Post by uriel »

Brickman wrote:I kak je bilo? Jel to imaju samo danas? Glup su dan odabrali užasno, što ne preko vikenda?

pa malo sam to drukcije zamisljao. ja sam mislio da cu morati napamet s kockicama sloziti set, a kad ono, samo ti otvore poly i ti ga moras sloziti s prilozenim uputstvima :\ al dobro, free kockice :)

https://www.flickr.com/photos/acpin/16219137480 slijedeci mjesec je robot. moram priznat da mi se ovo svidja. minimalno truda, a ok izbor kockica dobijete :LEGO16:
zeleni_zub
AFOL

Post by zeleni_zub »

Pa to su za đecu fore, dođeš s klincem, on složi, pogleda kaj ima još u dućanu i nema šanse da nešto ne zaželi pa će dragi roditelj već to kupiti ako ne odmah onda prvom prilikom.
A putnici namjernici lego sakupljači poput vas su im disfunkcija marketinškog poteza :LEGO02:
uriel
AFOL

Post by uriel »

Btw ako netko skuplja chimu, imate u storeu 5in1 pack za 500tinjak kuna. cini se kao jako dobra cijena
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=66491-1

ta chima mi se sve vise i vise pocinje svidjati kao dobar izvor bizarnih dijelova :LEGO16:
spaceman
AFOL

Post by spaceman »

zeleni_zub nije to kriv marketinški potez, eto ja dajem lijevu ruku da je Uriel, nakon što je složio mini build, kupio još nešto :) Poanta je da takvih trikova trebaju imati više...trebaju dijeliti polybagove iznad određene kupnje stalno, poklanjati, imati nagradne igre i tako dalje da ne nabrajam....Opet moram reći, zakasnio sam na prijavu za posao :)
uriel
AFOL

Post by uriel »

spaceman wrote:zeleni_zub nije to kriv marketinški potez, eto ja dajem lijevu ruku da je Uriel, nakon što je složio mini build, kupio još nešto :) Poanta je da takvih trikova trebaju imati više...trebaju dijeliti polybagove iznad određene kupnje stalno, poklanjati, imati nagradne igre i tako dalje da ne nabrajam....Opet moram reći, zakasnio sam na prijavu za posao :)

u UKu su zaposlenici za hellicarier dobijalo 100 funti popusta :LEGO03:

i da, uriel je nesto kupio. al samo zato sto nije bilo na stanju ujutro :LEGO16:
zeleni_zub
AFOL

Post by zeleni_zub »

Potezi su dobri, trebalo bi ih i više kreativnih s njihove strane, ljudi lakše otvaraju novčanik i ulaze u shopping mode kad im je u podsvjesti nešto ''gratis'' ulovljeno..obuzelo me gradivo iz menadžmenta koim se bavim zadnjih dana, trkeljam :LEGO47:
Jel su im još deklarirane vrećice cmfova sa sadržajem?Ima koji kralj?
Azizi
Redovni član kluba

Post by Azizi »

ovaj Chima 5in1 je stvarno dobar deal. jel to na nekoj akciji? Na bricksetu je cijena tih 5 setova preko 100 €.....
uriel
AFOL

Post by uriel »

azizi4444 wrote:ovaj Chima 5in1 je stvarno dobar deal. jel to na nekoj akciji? Na bricksetu je cijena tih 5 setova preko 100 €.....

je, 30% je kao popust stavljen
Deni

Post by Deni »

Vidim da su došli Elvesi i autići... jel bio tko danas/jučer? jesu dobili možda IronMan Mecha?
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Post Reply