Auf, fino ste me navukli na Bricklink

Otkad sam saznala za tu stranicu (preko ovog foruma), od tada uredno svako jutro uz kavu "lovim" povoljne dijelove na bricklinku... čak sam prestala i gledati setove po trgovinama..
Jedino me zadnja narudžba malo zeznula (iako nije ništa krajnje nepovoljno), ali naručila nekih cca 190 tileova (2x2) i gledala poštarinu i računala da će to biti ispod 200 grama (jer onda je cijena 2.50 eura za shipping), no lik obračunao 6.50 eura poštarinu jer je kao iznad 200 grama (pisalo je tako u njegovom storeu, na to nemam prigovora)...
Može biti da je iznad 200 gr, nemam iskustva pa nisam znala... izvagat ću pošiljku kad stigne...
Ali opet, 190 dijelova koji mi trebaju izašlo nekih 105 kuna s poštarinom što smatram povoljnim s obzirom na to da točno to što sam naručila nikada ne bih dobila u nekom setu..
Komentari dobrodošli... Kako računate koliko će ono što naručite težiti ako nemate toliko dijelova kući da ih izvažete?
A može i linkovi na neke dobre storove na Bricklinku s puno dijelova i povoljnom poštarinom... čitam i pamtim