Imam jedno pitanje, ako netko zna... Vidim da su u Brick.hr Minecraft setovi rasprodani. Ima li koji u Lego Storeu?
Konkretno, želim bratu kupiti jedan od setova, 21113 ili 21114. Ima li još koji na policama u trgovini?
LEGO Store (Arena Centar Zagreb)
- Electromaster
- AFOL
- Miljac
Re: LEGO Store (Arena Centar Zagreb)
Iako ne znam odgovor na pitanje, htio bih samo napomenuti da ih ima u Mülerima, konkretno 21113 je moj buraz kupio pred tjedan dana
- Deni
dva različita dućana, nemaju veze jedan s drugim. slijedom toga, jedino šta ti ostaje jest otići do arene i provjeriti

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
- spaceman
- AFOL
Isti je vlasnik, ali iz nekog razloga ne reklamiraju jedno drugo. Ima minecraft setova u Lego store.
Edit: nisam ziher da imaju bas te koje tražiš
nisam dobro čitao 
Edit: nisam ziher da imaju bas te koje tražiš

- Marin
- Počasni član kluba
Ili nazvati i provjeriti...?Deni wrote:...jedino šta ti ostaje jest otići do arene i provjeriti

- Electromaster
- AFOL
Ok, hvala na odgovorima!
- draganb
- AFOL
Jel itko iskoristio mogucnost dostave narudzbi s brick.hr-a na adventski stand u bogovicevoj? Zanima me jel se placa dostava, a ne odgovaraju na mail...
Btw, dobio mail sad da je do bozica svaki dan popust na neki set, al se mora doci tamo vidjeti na koji konkretno. Pa, ako netko prolazi nek napise... (pogotovo ako je UCS X-wing
)
Btw, dobio mail sad da je do bozica svaki dan popust na neki set, al se mora doci tamo vidjeti na koji konkretno. Pa, ako netko prolazi nek napise... (pogotovo ako je UCS X-wing

-
- AFOL
Na faceu piše ovo: Evo, još malo, pa nam je Božić ovdje! Trebamo mjesto za nove artikle koje nam uskoro dolaze, pa puuuno artikala nudimo sa popustom! Dođite u LEGO® Store, i uvjerite se sami!
Da li je netko bio i zna koji su to artikli na popustu i kakav im je popust?
Da li je netko bio i zna koji su to artikli na popustu i kakav im je popust?
- draganb
- AFOL
Koliko ja vidim, tocan tekst je
"Počela je velika akcija! Trebamo mjesto za nove artikle, koje nam uskoro ulaze pa imamo hrpu artikala na popustu! Vaš poklon je samo jedan klik "na www.brick.hr" daleko!"
To mi govori da se popust nudi samo na brick.hr web shopu, ne i u lego store-u
"Počela je velika akcija! Trebamo mjesto za nove artikle, koje nam uskoro ulaze pa imamo hrpu artikala na popustu! Vaš poklon je samo jedan klik "na www.brick.hr" daleko!"
To mi govori da se popust nudi samo na brick.hr web shopu, ne i u lego store-u
-
- AFOL