sm 01 kreacije
- Marin
- Počasni član kluba
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Re: sm 01 kreacije
Gledao sam Lucky13 (sad sam tek skužio da je tvoj) i auto je remek djelo
.

- sm 01
- AFOL
Hvala ti puno Marine!
@ pjurkovi - Drago mi je da što ti se sviđa Lucky 13! Inače on se pojavljuje u videu za Fire bucket - ona treskava snimka na početku, to je kamera na njemu dok on kruži, a u ostatku videa je statist u kutu
Veći je i teži od Fire bucket-a i ima više funkcija, bucket je naravno puno brži.

To je inače moja najsloženija kreacija do sad.

Ni sam ne znam koliko sam sati uložio u njega ali se sjećam da sam u jednom trenutku, dok sam ga po ko zna koji put poboljšavao, curi rekao: "ovo nije lego nego opsesija"

Želio sam da bude što lakši, a opet da ima što više funkcija i da uz to izgleda što realnije - bez previše, za technic karakterističnih, razmaka među djelovima.

Inače, posebno sam ponosan što su ga na eurobricksu uvrstili u Technic Hall of Fame http://www.eurobricks.com/forum/index.p ... opic=91953.
Za one koje zanima, sve funkcije su prezentirane u videu:
A naknadno sam, nakon nekoliko upita o tome kako vozi, napravio i video vožnje vani (snimano iza muzeja suvremene umjetnosti u zg):
Više informacija (slika i objašnjenja) možete pronaći na linkovima iz mog potpisa...

@ pjurkovi - Drago mi je da što ti se sviđa Lucky 13! Inače on se pojavljuje u videu za Fire bucket - ona treskava snimka na početku, to je kamera na njemu dok on kruži, a u ostatku videa je statist u kutu

Veći je i teži od Fire bucket-a i ima više funkcija, bucket je naravno puno brži.

To je inače moja najsloženija kreacija do sad.

Ni sam ne znam koliko sam sati uložio u njega ali se sjećam da sam u jednom trenutku, dok sam ga po ko zna koji put poboljšavao, curi rekao: "ovo nije lego nego opsesija"

Želio sam da bude što lakši, a opet da ima što više funkcija i da uz to izgleda što realnije - bez previše, za technic karakterističnih, razmaka među djelovima.

Inače, posebno sam ponosan što su ga na eurobricksu uvrstili u Technic Hall of Fame http://www.eurobricks.com/forum/index.p ... opic=91953.
Za one koje zanima, sve funkcije su prezentirane u videu:
A naknadno sam, nakon nekoliko upita o tome kako vozi, napravio i video vožnje vani (snimano iza muzeja suvremene umjetnosti u zg):
Više informacija (slika i objašnjenja) možete pronaći na linkovima iz mog potpisa...

- keko007-1
- Redovni član kluba
- Romanos
- Upravni odbor
Prestrasno
koliko detalja, cestitam!

- StoneAgeHero
- AFOL

- V-Borg
- Redovni član kluba
Auuuu, da, prva liga! Ja sam isto bio jedan od oniih koji je mislio da je to neki Amer radio. Fakat odlični modeli. Drago mi je da smo mi auto ljubitelji dobili pojačanje. Samo nastavi! Odlične su funkcije a kaj se ovog buggy motora tiče imam ga i ja i fakat rastura brzinom. Odlični su ali i žderu struje puno zato je LEGO u ponudi imao buggyje s tim motorom i posebnom kutijom za baterije ili je ta kutija bila akumulator... boktepitaj.. uglavnom dotični izvor energije je duže držao.
Samo nastavi!
Samo nastavi!

moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- sm 01
- AFOL
- sm 01
- AFOL
- Turbo Charger
Briljantno!