Bas sam jucer obavio narudzbu tamo, nasli smo se u Kozarcevoj, kupovao sam i prije kod njih i pri preuzimanju sam pricao sa mamom od vlasnika (Marka) koja mi je rekla da mijenjaju ime i rade nove ducane iz razloga sto ljudi naruce kockice te nikad ne dodu po njih pa imaju problema sa bricklinkom, a i sa dijelovima jer pobrkaju neke kockice pa onda nastanu neugodnosti s kupcima itd.
Kako vi obavljate plaćanje? Još nemam paypal; nekako sam sigurniji kad je offline. Danas sam platio narudžbu iz Mađarske putem IBANa u banci i kao naknadu su mi uzeli 40kn! Naružba je bila 10 eura. To mi se čini nekako puno? Imate li neki savijet kako da jeftinije prođem?
Ja osobno imam debitnu Visu od PBZ-a samo za to i uplaćujem na nju samo onda kad trebam platiti nešto sa PP-om dakle nemam brige oko nekakve sigurnosti.
Je li tko probao radi li IBAN preko internetskog bankarstva sad otkako svi imamo samo IBAN-e? Možda je u tom slučaju klasična provizija za internetsko plaćanje?
Apsolutno najbolji izbor prepaid (stavi kolko misliš potrošit) devizna kartica (kao što je netko naveo) i plaćanje preko PayP-a.
Hvala i bilježim se.., uz poz!
Ajd jedno pametno Poštarine su u nekim državama (kao kod nas užas) pa kad gledam na wonted po trgovinama koje drzave da preskocim ( zbog poštarine) vaša iskustva ? Mislim na Evropu , iz Danske mi je bilo malo skupo zadnji put. ali opet ovisi o trgovini ali vjerojatno se vec zna gdje je skuplje bar ovi koji malo vise kupuju
keko007-1 wrote:Njemačka je najjeftinija definitivno...
Ja imam uključen filter samo na njemačku kad tražim djelove jer su njemci po svemu najbolji....
O ovome smo vec pricali, najpouzdaniji ali ujedno i najskuplji. Posebice me nervira njihovo racunanje pakiranja.
Najjeftiniji su mi nizozemci i britanci.