Očito je ta tema "povukla" dosta, ali to ne znači da se moraju raditi samo roboti. Bitno je da je kreacija u Wasteland svijetu, a ograničenje je samo mašta.
Na primjer: može se tamaniti zombije koji su zaostali u kanalizaciji, nositi nešto važno na neko mjesto, obnavljati i graditi grad, jednostavno prolaziti sve lokacije ...
Mrzi sva vatrena oružja. Više preferira hladna oružja. Izbačen iz EvilCorp-a zbog pretjerane grubosti. Majstor karatea, kung-fua, jiu-jitsua,... Majstor stealtha. Njegovo korijenje potječe još od 18. st. iz Kine. Rođen u malom gradiću blizu bivšeg EvilCorp-a i odgajan po spartanskom odgoju.
Ekipa je zaključila (zbog dvije nove pridošlice) da trebaju novo prijevozno sredstvo. I TAKO SE RODIO...
JUNKMOBIL
Pogon:
Predstavljam svoj tim...
THE JUNKS
Long live The Emperor!
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
@Sven505 - Junkmobile je u biti bez obzira na ime jako dobar i baš mi je fora. Čestitam dobio si 3 boda i sada imaš 4. Još jedan ti nedostaje za slijedeći čin (da podigao sam malo potrebne bodove , neću više ).
Zaboravio sam te pitati za onu foru kada se puca stavio si na pištolj dvije svijetlo plave a onda jedan bijeli round brick da izgleda kao da je pištolj opalio. Mogu li koristiti taj efekt i ja ?
Razmišljao sam i da li se možda može napraviti nešto na pijesku da se vidi da je metak tu pogodio. Pa da se napravi cijela linija kao da je išao rafal. Ali nemam nikakvu ideju kako to napraviti.