LEGO Store Kopenhagen
Ulazim u ducan, nenormalna guzva, klinaca imaaaa, stranaca srednjih godina, itd.
Koliko sam uspio vidjeti, sto postoji na Lego Web Shopu, to imaju u ducanu...dakle sve
Cijene setova su malo vece nego kod nas, tako da se nisam previse zamarao setovima. 1DKK = 1KN.
Pick a Brick Wall mi je stvarno super. Posto sam prvi puta usao u Lego store, nisam znao sto ocekivati tocno u PaB, uglavnom postoje 2 vrste casa (vece-manje jel

), stavljaj sto god zelis sa zida i koliko god zelis. Manja casa je bila 80kn, velika 150kn. Normalno da sam uzeo veliku casu, napunio je svakakvim sitnijim kockicama, round 1x1, tile, blabla, nesto smedjih, nesto tan kockica itd. Jedva sam zatvorio poklopac na toj casi, ali uzeo i drugu veliku casui isto tako ju napunio. Nisam brojao kockice, ali posto sam uzeo jako puno sitnih, mislim da mi se isplatilo za 150kn po casi. Sto se tice izbora, ima svasta, ali osobno bih da ima jos nesto vise od tog svasta. Na primjer svega 2-3 vrste slope-ova, ovi "meni novi" zaobljeni slope-ovi, ogradice, dodaci za minifigove itd... Na vrhu su bili klasicni brickovi raznih dimenzija i boja, to takoreci nisam ni pogledao hehe.
Uzeo sam te dvije case, 6 keychain minifigova, ekskluzivni
set 850449 - surfere i rostiljanje i to je to. Ukupno 650kn

, te sam apsolutno zadovoljan kupnjom
Pitanja dobrodosla, ici cu sigurno ponovno u Kopenhagen, jer mi se grad super svidio, pa ako zelite nesto posebno, mogu nabaviti i dostaviti u ZG u 10.mj.
Nesto slikica sa mobitela:
image hosting 30 mb