zanima me ta ulična lampa sa ugrađenom ledicom. Da li su to neke modifikacije kockica (rezanje kockice i ugradnja ne lego elementa) ili postoje te kockice za kupiti? trenutno imam nešto u izgradnji i ovo bi se super uklopilo, ali nisam do sada tako nešto vidio. Svaka pomoć mi je dobrodošla
na letimican pogled (iz aviona) se vidi da je ova 2x2 bijela kocka za dno/postolje rezana (ruzno) kako bi se mogle provuc zice i nagurat ova "elektronika"
sta se tice stupa samog .. nisam siguran dali je na vrhu rupica tj dali je supalj ili i njega treba lagano probusiti..
dali su to Lego inzinjeri uzeli u obzir prilikom dizajniranja navedenog stupa neznam.. ali da se imas s cime zabaviti..imas
Ako ju je već rezao, mogao je puno manju rupu napraviti, dovoljno samo da žice prođu kroz nju. Moram se dogovoriti s prijateljem koji ima lemilicu da li je zainteresiran da probamo složiti ovako nešto. Iskreno nemam pojma što sve ima u čipoteci od tih malih sklopova i prekidača.
i to sto kazes...
provjeri da vidis sta imaju naj manje kako bi se mogao prilagoditi
npr 2x2 round ima u sredini rupu..ako mozes negdje drugdje ugurat "elektroniku" nemas brige sa lemilicama i ostalim kemijama kad je u pitanju busenje