Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

HRCove kreacije str. 96 "Razno"

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Post Reply
Eustahije

Re: HRCove kreacije "LAKE CASTLE-barka" str. 41

Post by Eustahije »

Hrczs1 wrote:
Marin wrote:Malo je rupasta, ali sviđa mi se.
Točno o tome sam i ja razmišljao.
Jony Prah wrote:smotano jedro
Jedro meni više vuče na pokidano. Plus rupastost = najbolje joj paše fotka u kojoj je nagnuta na bok.
IMHO odlična je npr. za ključnu ulogu u nekom Kingovom romanu. :LEGO28:
Deni

Post by Deni »

nisam htio prvi za brodić govorit, ali evo sad kad je marin probio led :LEGO24:
ja takvo što nikad ne bi napravio. (još uvijek sam) prevelik perfekcionist i od ovoga mi se diže kosa na glavi. no ipak, iz udaljenije perspektive izgleda lijepo, pa sam se još jednom našao pred zidom poricanja i odbijanja, odnosno u vlastitom nastojanju pomicanja granica gradnje :LEGO48:
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
monsinjor
Redovni član kluba

Post by monsinjor »

Jedro je super smišljeno. Moožda tamo gdje su rupice staviti smeđe round brickove. Neznam, nisam nikada takvo što pravio pa neću ni pametovat previše.
Ili mu jarbol malo ''polomiš'' i blizu obale napraviš kao hrid i nasadiš barkicu na nju, kao da su ju valovi tamo razbili... Možda bi tako s time mogao i pokriti oveći
dio na plavom bejzu.
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

Da bih dobro shvatio točno koja rupičavost vam je izvan okvira,molim da mi odgovorite.
Da li su samo invertirani 1x3 brickovi..?Ili..?Jer sam ja polazio od toga da ja znam da je to naopako,jer sam na to navikao. I pokusao sa 1x4 tileom na pinu,ali nije mi to bilo to.Rustikalnost/istrošenost/izgriženost sam htio postići.I ako ostavim sa strane racionalno,onda niti ne zamjećujem naopakost.A opet mi naopaki stud na smeđem round bricku savršeno ulazi u utore na trupu barke,odnosno na dole.Da opet velim,o svemu ovom što ste napisali sam i sam promišljao i unatoč tome sam ostavio tako.
Tko zna,možda se na kraju i predomislim.Velika hvala na iskrenosti,samo bih ja volio da ne mora Marin probit led za dozu iste.
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

S rupama na gornjem dijelu nemam problema. Po meni su rupaste bočne stijenke trupa i izgleda mi kao da bi ju i najmanji val potopio ovako.
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

Istočno kopneni ulaz...
+ za Monsija mali mlin.
Ispred kućice će bit niski (u razini ulaznih vrata) drveni sprud/skela skroz do potočića i jezera.., i na drugu stranu do istočnog ulaza.
Ovaj dio se može spojit na kopneni dio Diorame, a prednji vodeni jednom i na Antičin dio.
Ovdje fali još bočni sjeverni zid + round kula na kraju luka/gornjeg mosta.
Eto.., sve primjedbe i prijedlozi dobro došli.
Hvala, uz poz!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
cane
Administrator

Re: HRCove kreacije "LAKE CASTLE-ulaz kopno istok" str. 42

Post by cane »

Zanimljivo, baš lijepo izgleda, najviša kula mi je guba sa svim sitnim detaljima po zidovima.
Zagledao sam se pa mi je malo nedovršeno izgleda taj most ali ako sam dobro skužio tu još dođe round kula na ovome stjenovitom otoku.
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

cane wrote:malo nedovršeno izgleda taj most ali ako sam dobro skužio tu još dođe round kula na ovome stjenovitom otoku.
Hvala...
Da, tu dolazi još round kula, ali dijelovi su u Bulk-u, čekam ih ko zapeta puška.
Naravno da će još sve dark bluish stijene biti dorađene do u detalje, ali na kraju.
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Izgled se razvija totalno neočekivano i fantastično, odakle samo crpiš ideje. :LEGO07: :LEGO07: :LEGO07: :LEGO07:
monsinjor
Redovni član kluba

Post by monsinjor »

Genijalno napreduje. Mlin je baš fora i krov je odlično smišljen.
Kula i detalji u njoj - predivno. Kućica je na pravom mjestu, idealno za zabaciti udicu.
I planski mi je odlično ukomponirano... fino mostić ispod kojeg ide potok prema mlinu pa se sve ulijeva u more...
Moj naklon majstoru! :klanjanje:
Post Reply