Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

LUG Beokocka

This is a place where LUGs (LEGO User Groups) from all over the world and LEGO loving individuals can share pictures of their MOCs, discuss LEGO and post other information about themselves and their LUGs. Everyone is welcome! :)
Post Reply
gogzzzz

Re: LUG Beokocka

Post by gogzzzz »

steinberg je slozio moc o kojem pricas pa kontaktiraj njega
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

drugari, snimili smo novu emisiju ;) bacite pogled link
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

Nije ta nova, tu smo već vidjeli i komentirali. :LEGO05:
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

da, na novoj prica Bojan (secate ga se iz Osijeka:) sa lepom devojkom i kucom Smucijem ;) u emisji Plava Ptica, na nasoj najbitnijoj i najvecoj televiziji, RTS-u :)
aj, kad dodjem sa posla, naci cu tacan link :)

A do tada, secate se, prosle godine, negde u ovo vreme, bili smo gosti Brickenburg Asocijacije ;)
Evo jednog intervjua koji sam napravio tada: link Prilog o izlozbi pocinje u 13:30, da ne gledate sve :) Presinhronizovan sam za njihovo podneblje, ali se vidi svasta :)

Tu noc smo proveli na zurci :) I dosli, mamurni, jedva drzimo oci otvorene, tek ce Sever: e sad kad si tako svez, aj da prichas malo za TV :)

Poenta je ibla u tome da su se mocevi razrusili dok smo ih donosili, i onda su nam i Brickenburgovci i posetioci pomogli da se to sagradi, i napravismo radionicu ni iz cega, i bilo je stvarno sjajno iskustvo :) I najlepse, ni jedna jedina kockica nije nedostajala, a prosle su stotine oko stola, gradeci (bio ogroman sto:)

Eh da, i zaboravih, Beokocka je, zvanicno, najomiljeniji klub ljubitelja lego kockica u nasoj zemlji, sa najvecim interesovanjem ljudi :)

Ali radili smo momacki na tome da budemo zanimljivi ljudima, i Lug's United prijatelji su takodje momacki pomogli u tome :) Tako da je, na neki nacin, ovo uspeh svih nas :)

...sad treba smisliti kako okupiti sve ponovo, i izbeci odmore, ispitne rokove, poslovne i porodicne obaveze i polomljena srca zbog raskida :) Ja bih voleo da okrenemo par krugova kartingom, nekako mi je to ostalo neuradjeno, a zvuci super ;)
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

U uvodu (dok sam čekao da se učita do 13:30) sam razumio jedino "LEGO". Kad sam vidio da je i Sever sinkroniziran, potvrdila mi se sumnja da je to zapravo mađarski. Izgubio sam strpljenje i nisam pogledao prilog do kraja. :LEGO22:

Karting definitivno treba ponoviti. Jedino što nas u Zagrebu sprječava je to što smo se razmazili s jeftinim kartingom u Osijeku i ne želimo plaćati duplo više za ovaj Zagrebački. :LEGO19:
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

ne znam sta da ti kazem, mnogo si ti mlad da bi tako lako gubio zivce ;)

gledaj slike, iskljuci ton ;)

iiiiiiiiiiiiiiiii evo priloga nase drage Beokockeeeeee

...a tu je i Smuci :) Smuci je moj totalno favorit, kad je ova emisija u pitanju :)

Boki krece da prica od sestog minuta :) NE :) voditelji krecu da se igraju sa Lego kockicama od sestog minuta :) negde od osmog Boki se ushunja u studio (ushmuca, ali taj nadimak je vec iskoriscen :)))))
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

Sobzirom da prichamo o banerima za sledecu izlozbu, Galadriel je skrenula paznju na stvari koje ste uradili - kolaze bivsih moceva i istorijata, na hamerima - odlicna ideja, originalna i prekriva dosta :) A i zanimljiva je, znam da ih ja citam po izlozbama

Image

posebno mi je drago kada ovako razmenjujemo ideje, nekako se osecammnogo bolje i opustenije kada napravim nesto za sta sam ideju dobio videci kod vas, kada imam podrsku i blagoslov, da tako kazem ;) tj niko ne moze da me spreci da 'kradem" ideje, ali kada su poklonjene, to ucvrscuje prijateljstvo i dobre odnose koje imamo

A sobzirom na promene u celom ambasadorskom programu,na kojima i Antica i ja radimo, to je upravo no ka cemu tezi i TLG :)

Jos jednom, bravo ;)
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

hej drugari, kakvo je stanje u Hrvatskoj sa poplavama? (ovo mogu da izgooglujem, ono sto me ustvari zanima je da li ste svi ok? I vasi bliznji?

Nismo pricali o tome, ali sam ronilac/spasilac, i poslednjih nedelju dana proveo sam na vodi - drugi dan, jos pre nego sto su se nasi organizovali, pokvasila mi se svecica i motor je prestao da radi, i u pomoc mi je pritekao neki camac koji je video kako me nosi struja kroz ulice - ispostavilo se da su to dva momka iz Zagreba, koji su samoinicijativno dosli sa camcem i neoprenskim odelima, da pomognu pri evakuaciji

Pri popravljanju smo se rasprichali, i pomenuo sam i vas, i odusevili su se idejom da postoji Lego ronilacka minifigura, i da jedva cekaju sledecu vasu izlozbu, pa da dodju i vide sta sve tu ima.

U svakom slucaju, prijatno i nenadano novo poznanstvo na najcudnijem mestu
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

Svaka Čast!!!
Skidam kapu tebi.., a i momcima iz Zagreba.
Mislim da su svi članovi Foruma i Kluba na broju, također njihove obitelji.
Pouzdano znam za jednog člana Kluba i Foruma Monsinjora da oko Županje i Gradišta radi na svim poslovima vezanim uz poplave i skloništa.
Veli da je katastrofa i da je teško gledat ljude kako dolaze u papučama, bez ičeg...
Stekao sam dojam da se puno ljudi ujedinilo oko organizacije prikupljanja i dostave humanitarne pomoći. Vidim po gradu Zagrebu studente i umirovljenike kako dostavljaju hranu, odjeću i potrebito.
Kako je kod vas..? Znam da je nemoguće steći dojam veličine katastrofe preko medija...
Bajdvej.., punica ima neku manju kućicu u selu Hrtkovci pokraj Sremske Mitrovice. Sva je u panici, javljaju joj da situacija i nije baš najbolja.
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

ljudi su hrabri, snazni, pozitivni i moram priznati da za ovih nedelju dana stvarno sam odusevljen stavom i ponasanjem i ljudi koji su ugrozeni, i ljudi koji su dosli da pomognu, od policije, preko zandarmerije do civila, gorske sluzbe spasavanja, kajakasa, ronioca i slicno - iako je totalno neorganizovano, ljudi koriste logiku i sami su se organizovali, i to zaista fantasticno - moram priznati da sam za sve ovo vreme video sam dve osobe sa suzama u ocima. Verujem da su zivoti najbitniji, pa zdravlje, a za imovinu... okej, tesko je, ali dokle god smo citavi, postoji nada :)

jedino me je malo sramota zbog politicara koji koriste situaciju za oportunisticko reklamiranje, ali iskreno nisam ni ocekivao bolje

Ono sto me je posebno obradovalo je da se deo paznje preneo na spasavanje zivotinja, od pasa, preko prasica do krava :) Jedino macke nisam video. Stojim do ramena u vodi, pored mene znak pesackog prelaza, ispred mene viri samo antena od kola, i pored mene prodje zmija, u sred centra grada. Mala zmica, kao dlan dugacka, ali mislim da sam ceo iskocio iz vode, kao u crtanim fimovima :) Sta cu, nekako me iznenadila, a ja i zmije...bah ;) neki neprimeren strah :)

Sada se situacija malo smirila, pa sedim kuci i odmaram. Bitno je da su ljudi sacuvali zivote, a posle cemo videti kako sanirati stanove i ostalo...

I hvala na podrsci, clanovi Kockica su masovno poslali poruke podrske i saosecanja, kao i ponudu da pomognu, koliko su u mogucnosti ;) Veoma lepo, drugari, i hvala puno :)
Post Reply