drugari, imali smo (jubilarnu:) jedanaestu izlozbu

ali zeleo sam da podelim sa vama dve fotke
Ovo je Cica

(najstvarnije:) cica je najnoviji deo Beokocka tima

Cica (i ja) smo jedini clanovi Beokocke koji imaju prave macheve, na njenom se vide useci, sto znaci da ga je koristila (heh:)

Inache, na nasoj sledecoj izlozbi, u maju, Cica ce biti zaduzena za cuvanje kreacija.
Mislim da svi ostali mozemo otici kuci cim postavimo, i da dodjemo samo na pivo i zezanje, da niko nece smeti nista da pipne pored nje
Ipak, cak i cica izgleda slatko sa nasim oficijelnim srcem

...manje vishe
-------------
Ono sto sam hteo da vam prenesem, to je sta ce se desiti na izlozbi u maju, i to ce biti najveca i najlepsa izlozba odrzana u Srbiji do sad
- Daulex je zaduzen za najveci city koji mozemo da skupimo

toliko ce biti velik, da nece ici samo u sirinu, vec i u visinu

Ali posto se covek trudi da sve ostane tajna, cak ni ja ne znam sta je planirao

Znam da ce biti grafita, jer sam ih video na izlozbi u Delti, i da ce maltene svako od clanova da da po neki modular za ulice, sto znaci cetrdesetak modulara!

Gomila pruga, vozova i slicno. Po prvi put cu se oprobati sa modularem, napravicu dva (videli ste jedan u "Ona a ne neka druga" temi
- Hexx je zaduzen za LOTR

Ogromno lotr selo (videli se ga kod mene u Trademeet temi), stim da imamo jos par hobit kucica koje cemo staviti sa strane; Scena sa Goblin-gradu napravljena je od dva seta, sest Ortanka ( i jos dva na putu), dvadesetak vargi, deset lotr brodova, devet utvara i sve prepoznatljive scene iz filmova- ovo bi trebao biti treci sto po velicini, posle city i Vode
- Bojan (upoznali ste ga u Osijeku) je zaduzen za vodu. Gomila ostrva i ostrvaca, dvadesetak razlicitih brodova plus DVA PUTA svi piratski setovi, plus celi Pirati sa Kariba - toliko brodova na jednom mestu... ovo je sto kojem se najvishe svidjam. Imamo spreman odred oklopljenih sirena, jedva cekam da se ukombinuju u sve
- ja sam tu sa fantasy castle stolom; necu ici mnogo u sirinu, ali cu pokusati da mi kule poljube plafon

I da napravimo most od tri metra duzine, ali otom potom

u mom fazonu, sa sest stotina ljutih minifigura
- Bogdan ce namestiti Star Wars sto

Novo za nas, ali spremili smo Death star, koja ce komandovati sva dva ogromna superstar distrojera, koji ce se obrushavati na stotinjak dzedaja (pokupismo u bulku svetlosne sablje, pa da se ne baci:) Milenijum Falkon, i gomile sitnijih brodova
- Daulex ce nas pocastvovati i duplo scenom. Prosli put je to bio city pozar, mislim da ce sada biti zooloski vrt - njegovi klinci izmocuju duplo stvarno fantasticno
- bg-finest pravi western - po meni totalno zanimljiva tema, velik sto, voz koji kruzi oko svega - videli smo na izlozbi u decembru, sada ce samo nadograditi
- Takodje, nezavisno od city, mada cemo probati da spojimo prugom, ako sakupimo dovoljno ravnih sina, bice njegova OGROMNA zeleznicka stanica, koja mu je u stanu bukvalno od zida do zida (ima fotki na njegovoj temi:)
- Shoneri je zaduzen za Chima sto - jos jedan koji mi je omiljen - pravimo tonu raznoraznih vozila, letilica i dzidzabidza koji ce se sukobljavati oko mocvara i planina

licno ja napravih na 8 32x32 baseplateova mocvaru, sa zmijama i bubama koji se brane, i tenkom lavova koji napadaju - kupismo jeftino gomilu lavovskih glava, pa da iskoristimo; sve sto je galaxy quest, ninjago i sl ide ovde

ALL IN rat
- Dva akvarijuma - spremni su, jedan ste videli kod nas na izlozbi u decembru, a drugi je gotov, samo nije uslikan

Totalno osvezenje, 1 48x48 i 2 48x48
- Ridler je zaduzen za majndstorms; pravimo nesto novo, ludacki veliko i da ne otkrivam, jer se trudi da bude iznenadjenje, ima veze sa minotaurom

samo njegova postavka ici ce na devet kvadratih metara...
- nas clan Milan donece cetiri 1:13 vozila (vidjali ste ga mozda po svetu, po blogovima); covek pravi tako realne replike vozila, da me je ostavio bez teksta

Mislim da ce to biti ono osvezenje, kao kod vas na izlozbi u Osijeku, gde su vozila koja nisu u minifig razmeri, a izgledaju zeznuto dobro
Spoki ce priloziti tridesetak svojih originalnih radova u LDD-a,koje cemo stampati na A2 formatu i kaciti na zidove
Drugari iz politehnicke dolaze sa par majndstorms robota, i imamo iznenadjenje, vezano za program koji smo osmislili
i gomila sitnih stvari: dva minjona, grb Beograda, tri mozaika (zajedno na 10 32x32), sundjer Bob, radnik Bob, cetiri krznene zivotinjice, Dzon Lenon sa sve posterom, Ivanini crtezi za bojenje, crtaonica, igraonica, Miroslavov (i bg-finestov) pirati strip, pod staklom, profin super sajber avion, crtez Beokocke koji smo dobili od nekog umetnika, Ivanini ofarbani crtezi (od dece:), Daulexov Miki Maus moc, ogromni reklamni materijal od kartona, maske, stendi, zastave, posteri itd itd itd itd
...
Prva izlozba koju cemo postavljati dva dana
Kao i svaka nasa izlozba, ulaz ce biti slobodan, a novac cemo prikupljati za dete sa zdravstvenim problemom, kome je novac potreban za lecenje
---
Ako neko iz Kockica prolazi 24 i 25 maja kroz Beograd, obavezno da se javi i da svrati; Ako neko zeli da dodje samo zbog izlozbe, smesticemo se negde kod nas, kao prosli put
Inace, pazi akciju: zavrsi se izlozba 25 uvece, sve moje popakujemo u kola i pravac Rumunija, isto vece

Hard kor mocovanje
eto, samo to