Veselim se vidjet gotovu dioramu uživo

steinberg wrote:one man diorama, nije li to najsigurnije?
bas su ti krasne gradevine. same po sebi imaju atmosferu, a sa jos par sitnica koje ce ih povezivati ces im udahnuti dusu.
Točno to.., drago mi je da ti se sviđa, baš sam zagrizao za ovo.steinberg wrote:one man diorama, nije li to najsigurnije?
Hvala, uvijek sam u glavi imao ovakvu viziju svjetionika...pjurkovi wrote:Oblik svjetionika je prva liga baš kakav bi i trebao biti.
Hvala, i ja se nadam...Domagoj905 wrote:Veselim se vidjet gotovu dioramu uživo
Ja sam uvijek tuHrczs1 wrote:Točno to.., drago mi je da ti se sviđa, baš sam zagrizao za ovo.steinberg wrote:one man diorama, nije li to najsigurnije?Hvala, uvijek sam u glavi imao ovakvu viziju svjetionika...pjurkovi wrote:Oblik svjetionika je prva liga baš kakav bi i trebao biti.Hvala, i ja se nadam...Domagoj905 wrote:Veselim se vidjet gotovu dioramu uživo
Domagoje, ne bi čovjek vjerovao da sam sve skoro imao doma nesortirano + razmontirao sam onaj zadnji (lošiji) City blok.
Naručio sam od Matije samo gro crvenih, nešto dobio na posudbu od Dudeka, nešto sitno naručio izvana.
I nije da bih se bunio ako mi se netko pridruži, ali nisam siguran da ima viziju tog što želim postić. Želju za tim također...
Hvala još jednom, uz poz!
Hrczs1 wrote:Vid hvala.., znam ja da ima (mi imamo), ali ovaj je moj...
I svijetli, ima onaj light brick, kad stisneš dark green krov svijetli
Edit:
Eustašije, ne bi vjerovao, ali znao sam da ćeš me ti to pitat...
Slijedom čega sam iste simbolično stavio u cvijeće.
Znaš kako Senj ima stare topove na rivi, Korčula, Rovinj.., tako i ti "sjeverni krajevi" imaju ratnu plovnu povijest, a koju se ne srame pokazat.