NAJRECENZIJA 2013.! (laureati na str. 5)
- Jony Prah
- AFOL
Re: NAJRECENZIJA 2013.!
Čestitke svima koji su prijavili, još više onima koji su bili prijavljeni, onima koji su glasali i Eustahiju koji je cijelu stvar vodio, obavještavao nas i na kraju svega probrojao glasove i sve to lijepo složio i malo iznad napisao. Svakako je bilo zanimljivo recenzirati recenzije, a nadam se da će na forumu u skorije vrijeme osvanuti još više detaljnih recenzija s punooo slika jer je to izgleda dobitna kombinacija.
Ah! Čestitke svakako idu i gospodinu kvizu.
Ah! Čestitke svakako idu i gospodinu kvizu.
- Brickman
Bravo ekipa, čestitke pobjednicima, a ja 4. YOHOHOHOHOHOHOH!!
Suver. Makar nisam nista dobio, niti sam ocekivao, drago mi je da vam se dopala moja recenzijica, ubuduce cu sad radit vise

- gogzzzz
Prije svega zelim zahvaliti svima na sudjelovanju kako kroz recenzije, nominacije tako i kroz glasovanje za sve nominirane !
Jedna velika velika pohvala Eustahiju na organizaciji,ideji kao i velikom trudu ulozenom pri potrazi sponzora
!!
Takoder veliko hvala Emmezeti koja je podrzala inicijativu .
Velika čestitka i vid051 kao i Marinu te Johny-u na zasluzenim nagradama za trud,recenzije,fotke , komentare za setove koji su osvojili nagrade.
i kao secer na kraju zahvala svima koji su glasovali za moju recenziju
Drago mi je da vam se svidjela jer mi je osobno to jedan od najdrazih setova koje imam tako da je recenzija odradena s gustom ,kao i fotkanje.
Moram jos samo reci da se nadam da ce sljedece godine biti jos jaca konkurencija sa jos boljim i kvalitetnijim recenzijama.
HVALA SVIMA !!
Jedna velika velika pohvala Eustahiju na organizaciji,ideji kao i velikom trudu ulozenom pri potrazi sponzora

Takoder veliko hvala Emmezeti koja je podrzala inicijativu .
Velika čestitka i vid051 kao i Marinu te Johny-u na zasluzenim nagradama za trud,recenzije,fotke , komentare za setove koji su osvojili nagrade.
i kao secer na kraju zahvala svima koji su glasovali za moju recenziju

Drago mi je da vam se svidjela jer mi je osobno to jedan od najdrazih setova koje imam tako da je recenzija odradena s gustom ,kao i fotkanje.
Moram jos samo reci da se nadam da ce sljedece godine biti jos jaca konkurencija sa jos boljim i kvalitetnijim recenzijama.
HVALA SVIMA !!
moji setovi
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=gogzzzz
flickr
http://www.flickr.com/photos/110394853@N07/
translegija : str.3 , 11, 19 , 28
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=gogzzzz
flickr
http://www.flickr.com/photos/110394853@N07/
translegija : str.3 , 11, 19 , 28
- boba_jagoda
- AFOL
Cestitam pobjednicima
(prvi EU post)

(prvi EU post)
-
- Administrator
Čestitke nagrađenima, ali i svima koji su nominirani, glasali i naravno posebna zahvala Eustahiju na organizaciji ovoga natječaja
Još bi se zahvalio na nominacijama mojih recenzija - ugodno me iznenadilo koliko je mojih recenzija bilo nominirano. Pogotovo s obzirom da nisam dugo na forumu pa i nisam puno recenzija napisao, ali to mi je poticaj da još recenziram svoje preostale setove.

Još bi se zahvalio na nominacijama mojih recenzija - ugodno me iznenadilo koliko je mojih recenzija bilo nominirano. Pogotovo s obzirom da nisam dugo na forumu pa i nisam puno recenzija napisao, ali to mi je poticaj da još recenziram svoje preostale setove.
- V-Borg
- Redovni član kluba
Čestitke svima! 

moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- dudek
čestitke pobjednicima
posebno hvala eustahiju na trudu, vremenu, znanju i volji

posebno hvala eustahiju na trudu, vremenu, znanju i volji

- hoplit
- AFOL
Čestitke pobjednicima i sve pohvale za ovo natjecanje 

- Marin
- Počasni član kluba
Re: NAJRECENZIJA 2013.! (laureati na str. 5)
Hvala nominatorima, glasačima i sponzoru što su mi omogućili prvi rudarski set!
Sljedećih par mjeseci neće biti recenzije, ali potrudit ću se napraviti je čim otvorim set (a i prije i za vrijeme otvaranja).
Lijepi pozdrav!
Sljedećih par mjeseci neće biti recenzije, ali potrudit ću se napraviti je čim otvorim set (a i prije i za vrijeme otvaranja).
Lijepi pozdrav!
- gordangrguric
- Redovni član kluba
Re: NAJRECENZIJA 2013.! (laureati na str. 5)
Pridruzujem se zahvalama prije svega Eustahiju za ulozeno vrijeme i trud oko biranja najrecenzije, a zatim cestitam svim nagradjenim recenzentima