tak da je malo čudno, za nekoga tko ondje prodaje Lego dijelove, da mu slučajno uleti nešto takvo.
stoga... ako mi se tip javi prenesti ću ovdje njegov komentar,
a do tada ga imam pravo smatrati prevarantom.

Venet wrote:Ja bas nemam srece sa ovim Hrvatima, ili smo generalno retardirana nacija ili sam bas ja naletio na idiote, narucujem kod Zadar bricks i potvrdim narudjbu no medjutim u medjuvremenu netko je vise od pola kockica kupio te meni u narudjbi stoji samo manji dio (13 kn tocnije) na sto saljem mail prodavacu da mi ostavi narudjbu otvorenu te cu uzeti jos kockica kroz par dana da vidim sto mi treba nebi li povecao cijenu da mi nesalje kockice zbog 13 kn, trgovac javlja da nema problema i da samo javim kad budem uzimao nove kockice, nakon par dana stize poruka da je paket poslan na moju adresu i da cijena iznosi 30 kn (kockice 13 kn, 27 kn postarine, nisam uzeo osiguranje jedino preporucena posiljka, posto se radi o stvarno malom broju kockica to je cijena oko 10-ak kn, no dobro) i danas postar dolazi za platit 40 kn, stvarno necu vise nikad uzimat iz Hrvatske ista osim u Groovy bricksu nakon ovoliko neugodnih iskustava
Btw: posalo sam mu i poruku nakon sto je paket bio poslan no naravno nikakvog odgovora, takodjer i danasm u poslao poruku kad je postar bio i odgovor cekam (nekako sumnjam da cu docekati)