Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

BrickLink savjeti i upute

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
LovroProrok
AFOL

Re: BrickLink savjeti i upute

Post by LovroProrok »

Ja sam 2 puta kupovao kod Marka (tako se predstavlja vlasnik Starrbricksa). Prvi put je bilo sve super. Našli smo se na Britancu 2 dana nakon Invoica... Drugi put sam narucio malo vise dijelova... Opet smo se nasli par dana nakon invoica na Britancu. Kocke su sve bile kao nove no jako su smrdile po dimu. To sam skužio tek kad sam došao kući pa sam ih oprao i dim je nestao. Tako da sam u oba slučaja ostavio pozitivan feedback , ali drugi put sam napomenuo da su kocke imale miris po dimu.
unknown
AFOL

Post by unknown »

Sto se tice lika sa njuskala kukiart! Cini mi se korektan ali ne bih kupovao od njega!!:)
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

hahahahaha, mojoj zeni se na Bricku javljaju likovi i pitaju da li ce i oni biti prevareni jer i njima nije stigla narudzba od Starbricksa :D
Mashnica
AFOL

Post by Mashnica »

Ja sam jednom naručivala iz starbricksa, dostavom na adresu i sve je prošlo ok. Zanimjivo, kako su neki imali sreće, a neki ne.
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

Mashnica wrote:Ja sam jednom naručivala iz starbricksa, dostavom na adresu i sve je prošlo ok. Zanimjivo, kako su neki imali sreće, a neki ne.
Upitno je kad si narucivala?!
Ja sam imao narudzbu prije 2 godine i sve bilo 5. Ali od tada je masu ljudi zeznuo. :LEGO65:
Mashnica
AFOL

Post by Mashnica »

Prije 5-6 mj. negdje.
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

Imam dojam da je kod njih sve ok dok si ne postanete na "ti"... nije da mu nebi opustošio dučkas da skreše cijene za 20%..
monsinjor
Redovni član kluba

Post by monsinjor »

Corwin wrote:hahahahaha, mojoj zeni se na Bricku javljaju likovi i pitaju da li ce i oni biti prevareni jer i njima nije stigla narudzba od Starbricksa :D
Lik sam ja, vjerujem. :LEGO08:

Najgore od svega, to mi je prva kupnja.
Bas imam srece... Al ajd, barem nisam platio unaprijed.
Romanos
Upravni odbor

Post by Romanos »

Ja srecom nisam platio unaprijed, ali imaju mojih nepročitanih mailova od 27.02. i poslje!
Pošto sam trebao preuzeti 220 kuna djelova koje nisam nasao kod Matije ;( ( 1 skoro cijeli avion ;) , ali nemam srece ili imam ;)
Piše da je spakirano, vec skoro 2 tjedana, ali nedolazi nikakav račun, niti citaju mailove.
monsinjor
Redovni član kluba

Post by monsinjor »

E pa isto kao i kod mene.
Stoji ''packed'' isto. Poslao par mailova cak i poruku na mobitel al nula bodova.
I isto tako odabrao prvo njega umjesto Brick Architecta jer je imao bas ono sto mi trenutno treba.
Post Reply