Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

BrickLink savjeti i upute

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
vid051

Re: BrickLink savjeti i upute

Post by vid051 »

Pa šta nije ta ekipa banana sa foruma i 100 puta se reklo da su nekoga lagano nategnuli. Da se razumijemo ima i pozitivnih iskustva. Očito nisu pre pedantni, u pedantnom hobiju.

Čudi me da ljudi još kupuju od takvih, samo da uštede par kuna...
boba_jagoda
AFOL

Post by boba_jagoda »

http://www.bricklink.com/feedback.asp?u=soodoom
14 negativnih, 4 neutralna feedbacka
+ buying privileges revoked (ne smije kupovat na BrickLinku)

Zanimljivo da mu jos dopustaju da prodaje,
tj. da su buying i selling privileges potpuno razlicite kategorije...
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

Taj dučan je ekstremno skup i već su ih jedanput zatvorili pa su otvorili novi na novog usera. Zadnji put sam tamo kupovao pred mjesec-2 i to stvari koje su malo teže naći ili su i inaće skupe (npr. barding za konje) . Al smo se uvijek natezali oko primopredaje (primopredaja na Britancu u zg-u, al sam svaki put morao zivkati dan za danom)- lijeni su, prodaju used dijelove pod new, izgrižene pod used za što su im ljudi već davali negativni feedback. Kupujte tamo samo ako nemate gdje drugdje...tako ja, al znam da kocke nebum vidio još mjesec dana od invoice-a tj. kad im ponestane love... Ovo je moj subjektivni doživljaj, možda su takvi prema meni jer mi i nije tolko hitno, glavno da znam da bu došlo kad-tad i to vlasnik dučana zna jer smo svaki put porazgovarali.. Al feedback-ovi govore sami za sebe.. Članovi kluba i foruma koji su ovdje dulje od 2 godine sjećaju se dotičnog usera po nicku "Kriza"..
Venet
AFOL

Post by Venet »

Corwin wrote:
Venet wrote:Narucio sa starbricksa, nisu se javljali nekih tjedan i pol, nakon toga se javili i rekli da salju taj dan, to je bilo prije tjedan i pol, pa eto samo da ljudi znaju da izbjegavaju taj sop

Upravo sam u velikom problemu s njima. Zena je imala narudzbu prije mjesec dana koja je placena 14.02.
Jednom su se javili, poruku cu postati ovdje, necete vjerovati, cim se ona odluci da im konacno da negativan feadback. Vrlo drska poruka na pitanje zasto posiljka jos nije poslana.
Javili su da se uplati na neku 3. osobu, vrlo vjerojatno da od cijele price nece bit niceg, al eto, cekamo tocno mjesec dana da prodje, onda cu se i Bricklinku javiti da uklone ducan i banaju korisnika. Srecom nije veliki iznos narudzbe (70kn), al samo zbog poruke budem se pozabavio s tim.

Inace sam osobno uzimao ranije od njih i nikada nije bilo nikakvih problema.
Svakako ovdje naznacite kak se ljudi ne bi zeznuli i kupovali, tocnije narucivali od njih.
Takodjer sam ranije uplatio novce, radi se o 62 kn nista strasno, zvao sam ih i na mobitel koji su ostavili i nakon nekoliko ne javljanja stize poruka isprike, dogodio nam se problem bla bla nista i tako do dana danas
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

Sto se tice Bricklinka ja osobno kupujem jedino od Matije, Mlahora i ovog djecka iz Zadra. Kod njih duze vremena narucujem i savrseni su.
Ovo je, jos jednom napominjem, moja zena narucila koja ne dolazi na forum i nema pojma o bricklinku, ona slijedi svoju want listu i vidjela je da imaju par dijelova koje drugi nisu imali. Nije strasno koliko je izgubljeno novaca i vremena, strasno je kakvu komunikaciju ti ljudi imaju.
U svakom slucaju nece se sigurno ponoviti.

A sad apeliram na sve koji su od njih narucili a nisu dobili da im daju negativne feadbackove i da se obrate Bricklinku tamo u PROBLEMS i napisu da su imali negativno iskustvo te da im nije stigla narudzba. Jedino ak nas se vise pozali mozda nesto i napravimo, bar da ih banaju.

P.S. Ovo mi je prvi negativni feadback koji ostavljam na Bricku. :(
boba_jagoda
AFOL

Post by boba_jagoda »

Odite na problems i prijavite NSS (non-shipping seller)
3 takva i ide zabrana prodaje
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

Upravo sam napravio i moj order je dobio status NSS. :evil:
Venet
AFOL

Post by Venet »

I ja sam napravio, te kad istekne rok napravit cu i cancel
Deni

Post by Deni »

ja sam dva tri puta kupovao kod njih, uvijek sve uredno... našli bi se na britancu, nikad zamjerke... tako da me ove priče uvijek iznenade i šokiraju, jer momak fkt djeluje normalno
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

al što vrijedi prijava bricklinku kad ekipa svaki put otvori novi akaunt i ponovo prodaje i svaki put bude isto.

obzirom na negativne feedbackove, ja u ovakvom dućkasu ne bih kupovala sve i da su kockice po lipu-dvije. radije dam kunu više pa da budem sigurn(ij)a da će mi nešto stić i da će stić onakvo kakvo je u opisu.
Post Reply