Aldin - Nisam u tvojim oružanim snagama. Zapravo nikad nisam ni razmišljao o tome. Shvatit ću to kao poziv. Usput - dobre kreacije.
gogzzzz - Super ti je priča. Baš me zanima što će bit s vratima, dal su od nekog posebnog materijala pa se nemogu otvorit ili nešto slično tome. Sad si mi barem dao ideju za onu građevinu.Naravno, neće biti grad, ali nešto slično tome.
Dobro.Ajmo mi na priču :
Zora je i 20. brigada se sprema za odlazak iz ovog područja koji je prepun zombija i polu zombija.
Baker:Stani OConneru!
Baker:Ovo je Bruce.Molio me cijelu večer da ga premjestim u tvoju brigadu.
Bruce:Zdravo pukovniče!
OConner:Dobro. Ioako imamo mjesta za još jednog.

Pukovnija je krenula do svog odredišta.

Kad odjednom...

...eksplodira bomba
Jester:Što se...? Što se dogodilo!?
Jester:Hej Simple! Probudi se!
Nekon nekoliko minuta:
Simple:Pa vjerojatno je bila bomba. Jer da su nas pogodili bazukom već bi došli potražiti preživjele...Hej! Pogledaj ovog iza sebe!
Cooper:Au! Moja noga!
Jester:Uh. Ovo mi ne izgleda dobro.
Simple:Daj da pogledam. Izgleda da si se gadno porezao.
Jester:A odkud ti sad znaš sve o lječenju!?
Simple:Zaboravio sam ti reči: poslije WW3 sam otišao na obuku za liječnika.
Simple:Mislim da imam nešto u svojoj torbi za ovakve slučaje.
Specter:Što se dogodilo?
Simple:Ova injekcija bi trebala zaustaviti krvarenje i ublažiti ti bol. Malo će zaboljeti.
Simple ubode Coopera injekcijom u nogu.
Cooper:Aaaaa!! Kad si rekao malo mislio sam da misliš ozbiljno!
Specter:Hej!Zar si poludio!!!
Bruce:Nisam! Radim za Evil C. Ja sam onaj koji je podmetnuo bombu i ja sam onaj koji ju je aktivirao. Trebao sam poginuti u toj eksploziji ali sam nekim čudom preživio!
Specter:Stani! Nemora biti ovako! Zbog toga jer si nas izdao nemoraš se ubiti. Ako već rdiš za Evil C. barem nam možeš dati informacije o njima. To bi ti trebalo smanjiti kaznu sa pogubljenja na doživotni zatvor. A i ovako nečeš poginuti časno.
Simple:Odvest ćemo te ispod vozila i tamo ti zamotati nogu.
Cooper:Hvala vam puno dečki! Neznam što boh bez vas! Pa, vjerojatno bih bio mrtav.
Specter:U redu je. Postupio si ispravno.
Killjoy:Što se dogodilo!? I zašto je ovaj novi u lisicama!?
Specter:Bila nam je podmetnuta bomba i pronašao sam krivca.
Nakon što su pomogli Cooper - Jester i Simple kreću potražiti i ostale.
Jester:Evo našeg živog zomija!
Simple:Misliš mrtvog zombija?
Zombie OConner:Grrrrr!!
Simple:Hej! Čuješ li nekakvo grranje iza nas?
Jester:Aha.
Jester i Simple:Aaaaa!!!!!
Flash:I vojnik Flash spašava dan!
Jester:Što misliš - kako je postao zombie?
Simple:Valjda je pao pokraj tiberiuma.Ako je to istina onda smo otkrili da tiberium pretvara ljude u zombije!
Flash:Gospodine! Naš "živi" zombie je iskrvario do smrti. A pukovnik OConner se nekako pretvorio u zombija, pa smo svezali njega i sad je on naš živi zombie.
Specter:Pametno! Hvala na obavjestima.
BUM!!!!!Odjednom se u blizini čuje nekakva eksplozija i zatim udaranje metaka u "vozilo".
Specter:Svi na borbene položaje!
Glas sa druge strane:Delta! Delta javi se! Ovdje Charlie! Nevidiimo vas iza sebe! Gdje ste!? Ovdje je otpor puno žešći nego što smo mislili! Delta javi se!
Specter:Flash! Idi do tog voki-tokija i javi se.
Flash:Na zapovijed!
Flash:Ovdje Delta 2! Izgleda da smo imali krticu pa je naše vozili odletjelo u zrak! Recite nam što da sad radimo!? Gotovo!
Glas sa druge strane:Idite do nepoznate građevine! Ponavljam! Idite do nepoznate građevine i slušajte daljnje upute! Gotovo!
Specter:I što kažu!?
Flash:Kažu da idemo do nepoznate građevine!
Specter:U redu! To čemo i učiniti!
Specter:Hej! Gdje je nestao zatvorenik!?
Jester:Eno ga tamo! Trči prema polu zombijima!
Jester:Da ga likvidiram!?
Bruce:Ne pucajte! Ja sam 1 od vas!
Specter:Ne! Pusti ga!
Specter:Barem će poginuti časno!