Baza je iskorištena od đipa iz seta 7635, jednostavno sam poludio pokušavajući početi od baze, pa sam uzeo taj jeep i customiziro, valjda se smije to
btw. našao sam ovo nešto preslično mojem, ali da kažem odma da ga nisam kopiro , ali nemogu vjerovati koja slučajnost http://www.mocpages.com/moc.php/141778
@Brickamn X - E to, i još je dobro opremljen, svaka čast. Čestitam dobio si bod i prvi si postao Pukovnik.
Smiju se koristiti modifikacije, ali onda to utječe na bodove. Ali nemoj se brinuti prvi auto je jako jako teško napraviti, ja sam isto svoje prvo vozilo vrtio, vrtio, vrtio i na kraju iznerviran kopirao totalno jedno vozilo s Flickra po slici dok se nisam uhodao. Sad mogu napraviti uglavnom svako vozilo sam od nule ali treba vremena dok ne skužiš malo tehniku slaganja, koji ti dijelovi trebaju itd.
@Lukica - u prvom postu ti piše točno što trebaš za igru pa ako si zainteresiran prijavi se.
Lijepo vozilo, baš čudno da si napiknuo slično (ali fakat slično) vozilo.
Kako si uopće saznao da ima još jedno takvo ?
Koja vjerojatnost...
Nevjerovatno!
sviđa mi se vozilo ... ove "rešetke"sam i ja htio iskoristiti na slican nacin .. ali nemam sive ..pa reko necu bas smede boje drveta stavljati
ali strojnica na vrhu je ?? ma VRH