Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Wasteland stories - Igra

Klupski izazovi razne vrste za članove Kluba i Foruma, s nagradama ili bez njih.
Post Reply
Deni

Re: Wasteland stories - Igra

Post by Deni »

nemoj tako
nekad je puno teže napraviti s malo super kreaciju, tako da, ako nemaš veliki broj kockica, smatraj to prednošću za izvačenja maksimuma iz svoje kreativnosti ;)
lako je biti majstor s par tisuća kockica
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Jony Prah
AFOL

Post by Jony Prah »

Moj tim:
Nozmb
Image
Joža: Sakoupio nekoliko odlikovanja u trećem svijetskom ratu i kad je rat završo oružja je pospremio duboko u podrum i počeo uzgajati ogromne zelene jabuke, koje su po njemu kasnije i dobile naziv. U svojoj maloj kući živio je sa psom Vokom koji je kada su zombiji nahrlili u potrazi za ljudskim mesom netragom nestao i od tada je Joža izvukao svoja oružja i pokušava ga pronaći (pritom ubijajući sve zombaće).
Helga: Radila je na benzijskoj pumpi koja je bila nedavno obnovljena nakon rata, a kada je zombi apokalipsa već ozbiljno uzula zamah, zaključala se u benzisku pumpu očejujući pomoć, a pomoć je ubrzo stigla i zvala se Joža. Zajedno s njim, nakon kratke pouke o pucanju, počli su tražiti prijevoz koji ima dovoljno Tiberijuma da se odvezu do skrovišta Jožonog dobrog prijatelja H-a.

Za sada je samo to od mene, složiti ću neku scenu sa benzinskom uskoro.
Brickman

Post by Brickman »

Super :LEGO03:
Sviđa mi se to što je krenuo riskirati zivot samo da nađe svog frendeka cucka, plemenito :LEGO02:
Brickset

U Dark Ageu...
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

@Jony Prah - Super oružja, team i definitivno priča. Čestitam postao si ratnik/skitnica. Zbog kreativnog oružja i priče scena nije potrebna.
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Dodano polje F2 sa srušenim mostom od autoceste. Znači ako netko ide autocestom u tom smjeru gadno će se iznenaditi, a ako ne zakoči dovoljno brzo završiti će u vodi.
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Priča: Zahvaljujući Aninoj vještini s katanom uspjeli su se izvući iz zombie klopke kod rudnika i vratiti u bazu. S novim zalihama tiberijuma uspjeli su vratiti u život jedan stari kamion i pokupili još tiberijuma iz rudnika. Na povratku su svi bili sretni jer su sad mogli organizirati odlazak autocestom na istok.

Image
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

PJurkoviću vrhunski...
"lako je biti majstor s par tisuća kockica"
A nekome niti par tisuća ne pomaže.
Ili LDD..
Sve je to svar kuta gledanja, interesa, životnih prioriteta...
Samo ti Svene slaži i uživaj dok slažeš, slaži zbog sebe, ne zbog drugih.., poz!
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Sve je bitno, i broj kocaka, i iskustvo i ideje. Jednostavno svako mora krenuti od malo kocaka pa raditi svašta pomalo, nabavljati kockice stjecati iskustvo i tako pomalo napredovati.
Npr. svaka velika kreacija koju je netko napravio ima iza sebe puno malih gdje su se brusile vještine.
Tako je i ova igra idealna jer možeš graditi vozila, kuće, pejzaže, figove i tako pomalo stjecati iskustvo i skupljati dijelove što je kod nas u Hrvatskoj jako jako teško (npr. kod vrata kamiona se vidi sivi trokutić - jednostavno nisam imao taj dio u crnoj).
builderpipo
Mlađi forumaš

Post by builderpipo »

Moj Team:
Apollo Alpha 6
Misija im je bila evakuirati znastvenike za vrijeme 3 svijetsko rata. Nazalost zavrijeme poljetanja pala je nuklearna bomba na Ameriku i raketa je pala. ravno u C3(Radioaktivno pdručije Tvornica tiberi)
Bill i Antun su jedini preživjeli od svih znastvenika. Bill je iskusni vozač Mars vozila. Antun je znastvenik koj je dobio nobelovu nagradu za izumljni "Prepetum Mobile".
Image
Ostali znastvenici ili su umrli od explozije ili ih je zahvatila radijacija zbog nenošenja opreme.
Image
Zbog explozije si djelovi Mars vozla su raspadnuti na djelove.
Image
Bill i Antun su u velkoj gabuli ovo je radiaciska zone gdje nesmiju niti piti niti jesti zbog razloga: ako skinu opremu za disanje(što je potrebno da jedu) mogu umrjeti od navale radijacije a ako otvore hranu hrana mže postati otrovna. Isto tako u radijaciskoj su zoni i tamo ima puno zombija.
Bill i Antun moraju što brže sagraditi neku letjelicu(ili rovera) kako bi mogli pobječi u drgu zonu.
Slike sam namjerno stavio mutne(kao da sam mico kameru za vrijeme slikanja)da bude kako zbog "radijacije"
BTW sven nemoj se naljutit sto sam iskoristio tvoju lokaciju(brzo ću se maknut).
Pljoruki(mislim da nisam dobro napiso :LEGO13: ) jeli dozvoljeno(kada si viši rank(sto ja vjerojatno necu bit :LEGO08: )) imat više baza.
sven505

Post by sven505 »

No problem!!! :LEGO05:
Samo se makni da te ne napadnu moje trupe!!! :LEGO21:
Long live The Emperor!

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.