Moj Team:
Apollo Alpha 6
Misija im je bila evakuirati znastvenike za vrijeme 3 svijetsko rata. Nazalost zavrijeme poljetanja pala je nuklearna bomba na Ameriku i raketa je pala. ravno u C3(Radioaktivno pdručije Tvornica tiberi)
Bill i Antun su jedini preživjeli od svih znastvenika. Bill je iskusni vozač Mars vozila. Antun je znastvenik koj je dobio nobelovu nagradu za izumljni "
Prepetum Mobile".

Ostali znastvenici ili su umrli od explozije ili ih je zahvatila radijacija zbog nenošenja opreme.

Zbog explozije si djelovi Mars vozla su raspadnuti na djelove.

Bill i Antun su u velkoj gabuli ovo je radiaciska zone gdje nesmiju niti piti niti jesti zbog razloga: ako skinu opremu za disanje(što je potrebno da jedu) mogu umrjeti od navale radijacije a ako otvore hranu hrana mže postati otrovna. Isto tako u radijaciskoj su zoni i tamo ima puno zombija.
Bill i Antun moraju što brže sagraditi neku letjelicu(ili rovera) kako bi mogli pobječi u drgu zonu.
Slike sam namjerno stavio mutne(kao da sam mico kameru za vrijeme slikanja)da bude kako zbog "
radijacije"
BTW sven nemoj se naljutit sto sam iskoristio tvoju lokaciju(brzo ću se maknut).
Pljoruki(mislim da nisam dobro napiso

) jeli dozvoljeno(kada si viši rank(sto ja vjerojatno necu bit

)) imat više baza.