Wasteland stories - Igra
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Re: Wasteland stories - Igra
Hvala, hvala.
@BrickmanX - da orkovi, da sam imao još glava njihovih stavio bih više zombija ali eto.
@BrickmanX - da orkovi, da sam imao još glava njihovih stavio bih više zombija ali eto.
- Brickman
Meni je na prvi pogled ispao kao nekakav vatrogasac, pa sam se pitao šta on tu radi, da nije bio pozar u rudniku mozda?Eustahije wrote:Baš sam to i ja mislio napisati!Hrczs1 wrote:ovaj detalj sa kosturskom glavom rudara

-
- Mlađi forumaš
pošto je ovo stranica u vezi lega neka bude lego city usput napravio sam junake moram poslikat i stavit na forum 

- Brickman
Krenimo sa drugom epizodom.

Nakon što su sletjeli, Jacky i Slaven su čuli pucanj na trgu, i krenuli su vidjeti ima li tko živ. Bilo je dosta "živo"
Spasili su i pomogli novom liku, Dannyu.

Tražio je tiberijum po gradu i zalihe hrana po restoranima, dok ga nisu napali mrtvi. Zajedno sa Jackyem i Slavenom, uspijeli su se spasiti, i uzeti veci dio zaliha hrane. Danny je predložio da pođu sa njim...
Nastavlja se...

Nakon što su sletjeli, Jacky i Slaven su čuli pucanj na trgu, i krenuli su vidjeti ima li tko živ. Bilo je dosta "živo"
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:
Restoran, hamburgerija, čevapčnica, šta god xd

Fontana

Borba za život

Fontana

Borba za život

Tražio je tiberijum po gradu i zalihe hrana po restoranima, dok ga nisu napali mrtvi. Zajedno sa Jackyem i Slavenom, uspijeli su se spasiti, i uzeti veci dio zaliha hrane. Danny je predložio da pođu sa njim...
Nastavlja se...

- pjurkovi
- Redovni član kluba
@Brickman X - Jako lijepa scena, borba i priča, novi minifig tj. Danny je prva liga. I sad sam tek skužio da si ti (tj. tvoj avatar) u igri. Čestitam dobio si 2 boda i automatski ih iskoristio da postaneš vođa grupe.
- Hrczs1
- Redovni član kluba
Je.., odlično.
Sviđa mi se dojam priče, kojeg si posebno dočarao različitim izrazima lica figova.
I da, novi fig izgleda super.
Sviđa mi se dojam priče, kojeg si posebno dočarao različitim izrazima lica figova.
I da, novi fig izgleda super.
- Brickman
- Hrczs1
- Redovni član kluba
SUNRISE
Izlazak sunca u bazi PAINKILLERSA...
Sklapanoj od nađenih ostataka, "baza" se nalazi pokraj autoceste, možete vidjeti i stari crveni frižider nađen na staroj vintage pumpi uz autocestu (otom-potom)... Čekaju izvidnicu da se vrati sa dobrim vijestima.

Izlazak sunca u bazi PAINKILLERSA...
Sklapanoj od nađenih ostataka, "baza" se nalazi pokraj autoceste, možete vidjeti i stari crveni frižider nađen na staroj vintage pumpi uz autocestu (otom-potom)... Čekaju izvidnicu da se vrati sa dobrim vijestima.

- Brickman
Genijalno
Odlično si ukrasio sve s ovim porkovnim biljkama, i baza ima nekakvog smisla (napusteni sruseni avion).

Odlično si ukrasio sve s ovim porkovnim biljkama, i baza ima nekakvog smisla (napusteni sruseni avion).
- Hrczs1
- Redovni član kluba
Hvala, htio sam da baza bude napravljena od svega i svačega nađenog usput, onako "lešinarski".