eh, da nisi sam suzio izbor, rekla bih ti da biraš između pet shopa i grand emporiuma.

imam oba i oba su mi super, radi različitih razloga.
grand emporium je impresivniji. kad ga složiš i staviš na stol stvarno moraš naglas reći ''woooow!'' i ima hrpu detalja koje bi ti bilo super slagati, poput putujućih stepenica unutra, vrtećih vrata, lustera, znaka 'shop', itd. meni je svaki taj detaljić bio zakon i baš je bio gušt slagati ih. a s tim vrtećim vratima sam se cijelo vrijeme igrala.
minus kod grand emporijuma je što su gornja dva kata identična što se fasade tiče, dakle dvaput slažeš istu stvar. meni to nije toliko smetalo, al ne znam kakvi su tvoji gušti. prizemlje ima dobar interijer, a ostali katovi imaju te sitnice koje su super, iako naspram pet shopa djeluje praznjikavo.
pet shop, s druge strane, je zanimljiv jer slažeš dvije zasebne zgrade, pa imaš dojam da si kupio dva različita seta. pune su detalja, interijeri su puno detaljniji (zahod rulz!

). jedino na kraju set djeluje maleno nekako i nemaš dojam da si potrošio dvije tisuće kockica, pogotovo kad te kućice staviš kraj grand emporiuma.
možda da odlučiš po bojama? u pet shopu ćeš dobiti puno smeđe i sand blue i tan i bijelih prozora, dok u grand emporiumu stiže hrpa tan kockica i zelenih prozora.
da se sama odlučujem između ova dva seta, mislim da bih ipak uzela grand emporium. pet shop je dražestan, al GE ipak ima ono nešto. mislim da nećeš izdržat a da ga svaki dan ne obiđeš minimalno dvaput i čačkaš nešto po njemu.

tako da glas ide emporiumu.