Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

BrickLink savjeti i upute

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
Eustahije

Re: BrickLink savjeti i upute

Post by Eustahije »

Corwin wrote:Bilo bi dobro da napravimo nekakvu listu ducana koji ne naplacuju fees i pakiranja, koji imaju povoljnije cijene.
Popis pohvaljenih (i pokuđenih) dućana već postoji OVDJE. Ideja o napomeni o besplatnim uslugama je odlična, ali problem je da svaki komentator ima vlastito mjerilo o tome što će napisati u komentaru, pa se to ne može ugraditi unificirano u popis, da bi bilo usporedivo. Od svih komentara do sada ne sjećam se da je itko naglašavao besplatno pakiranje, što znači da je u najmanju ruku takvih napomena bilo jako malo.

Eventualno bi jedna osoba mogla za svaki dućan provjeriti uvjete da se ugrade, ali to je puno posla koji nikad nije gotov (jer svako malo moraš ponovno gledati jesu li se promijenili uvjeti) - znači, ništa.

Ako vidiš neko treće rješenje - javi.
Legoman2001 wrote:Jel mozda netko kupovao iz hrv. ducana na bricklinku (...)
Ne ulazeći u pitanje konkretnog hrv. ducana, skrenuo bih pozornost na to da je osim teksta Iskustva s internetskim trgovinama dobro proučiti i tekst Iskustva s forumašima, jer je u više slučajeva netko počeo s transakcijama kao forumaš, a tek onda nastavio kao dućan. Kod takvih slučajeva postoji i iznimna mogućnost da se posljedično o njemu ne vodi evidencija u popisu, ali je na njega upozoreno na drugi način (sve lijepo piše u toj drugoj temi).

Koristim se prilikom da sve dodatno potaknem na opisivanje i komentiranje BL transakcija, jer je to očito korisno iskustvo koje može svakome poslužiti. Zbirna tema za takve komentare (ako nema posebne veće teme za konkretni dućan) je BrickLink - trgovine koje preporučujete (suprotno naslovu teme, običajno je pravo tamo napisati i ako nekog NE preporučujete). :LEGO05:
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

Da li postoji kakva aplikacija ili skripta za browser koja bi mi usporedila cijene 2 dučana po mojoj wish listi? Našao sam greasemonkey dodatak za firefox za konvertiranje valute ovdje i nešto u vezi invoice-a ovdje, ali ništa slično gore navedenom..
badj0
Pridruženi član kluba

Bricklink problem

Post by badj0 »

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e09'

The UPDATE permission was denied on the object 'Country', database 'bricklink', schema 'dbo'.

/getIp.asp, line 38

Derp, ima li itko ovakav problem ili dal netko zna što treba napraviti? :LEGO13:
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
pjurkovi
Redovni član kluba

Re: Bricklink problem

Post by pjurkovi »

Evo izgleda da sada radi.
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

cijeli dan je tako, ne može se ni jedan dućan otvoriti. nadam se da će popraviti uskoro.
Jony Prah
AFOL

Post by Jony Prah »

Hmpf... šteta. :LEGO40:
Baš sam mislio naručiti par kockica. Sada se jedino nadam da će popraviti prije Tijelova.
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

Ja pokušavam negdje nać Harry Pottera da ga kupim (figuricu jel) .

EDIT: Radi sada, barem meni...
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Jony Prah
AFOL

Post by Jony Prah »

Evo i meni proradilo. :LEGO02:

Edit:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e09'

The DELETE permission was denied on the object 'Cart', database 'bricklink', schema 'dbo'.

/storeCart.asp, line 317

Kada sam išao updejtati svoju košaricu...
Deni

Post by Deni »

BL dućan u kojem ja redovito kupujem, ima 10% popusta (nije puno, ali veseli), pa ako nekome treba jeftino uruk hai-a ili ovih novih okruglih štitova, požurite dok ima :LEGO25:
http://www.bricklink.com/store.asp?p=AHFB
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Eustahije

Post by Eustahije »

Već si ih spomenuo u temi Trgovine koje preporučujete. Zanimljivo, prodavač je promijenio ime. Editirat ću linkove.
Post Reply